Mandag - fredag10.00 - 17.00
Lørdag10.00 - 13.00
Søndag10.00 - 16.00

Telefon66 16 18 18
E-mailmail@tarup.dk

2018 Hero Camper Ranger

Kr. 101.088,-
Vare nr.: Hero Camper Ranger - 18
Egenvægt: 850
Totalvægt: 1200
Kategori: Ny
Årgang: 2018
Beskrivelse
Friluftliv, Outdoor, Campinglivet har mange navne og former. Dette er noget af det nyeste på outdoormarkedet. Hero Camper Ranger, kommer med sine store 17' sortlakeret alufælge, sit frække rå teardrop look.
Denne Ranger fra Hero Camper kommer med følgende ekstra udstyr:
- Thule 6200 Markise - 150 W Solpanel - Batteripakke - Thule tagvindue - 230 V kronings varme.
Der er tilbagekøbs garanti på kr. 30.000,- efter 4 år.
Prisen er inkl. udstyr og leveringsomkostninger samt nr. plade,
Generelt
Produktions år : 2018
Sovepladser : 2
Siddepladser : 2
Indretning
Dobbeltseng
Karrosseri, Chassis & Magasiner
Alufælge
Fuld Glasfiber
El, Elektronik & Medie
Forteltlampe
12 V. Omformer
Batteri
Batterilader
Solcelle anlæg
USB stik
Vand - Varme & Energi
Varmesystem : Kronings 230 V varme
Vandtank ltr. : 18 Ltr.
Telttilbehør
Markise

Hero Camper

Skal du opleve nytænkning af camping, og ønsker du at se campinglivet fra en RÅ vinkel, så er Hero Camper campingvogne måske noget for dig. 
Den perfekte måde at opleve naturen på, fra en ny vinkel. Flere og flere mennesker bruger narturen sammen med deres fritid, uanset om de ønsker løb, cykling, fiskeri eller bare gerne vil afsted og opleve verden. 
Hero Camper er campingvognen som er skabt til dette miljø, uanset om det er outdoor trekking, sport, eller du bare er naturelsker. 
Hero Camper er blevet designet af Kronings i Danmark, hvor campingvognene også bliver samlet. Med sit teardrop design, og sin lette konstruktion, kan de fleste biler trække denne lette RUV (Recreational Utility Vehicle). 

At komme afsted med Hero Camper på tur er ingen sag, camperen er robust bygget, i komplet glasfiber, så den kan modstå naturens kræfter. 

Kabinen i campingvognen er udstyret med hylder og skuffer, samt al belysning er lavet via LED. Med en fuld size bed, er der plads til 2 voksne og et par små børn " hvis man kan lide at ligge tæt". Ellers er der mulighed for at tilkøbe Hero skyboks, som bliver monteret på taget af camperen, og som giver 2 ekstra sove pladser. 

Skulle du have lyst til at have din Hero Camper campingvogn med på skiferie, er camperen isoleret med 35 mm og kan holde sig frost fri ned til minus 21 grader. 
Hero Camper er designet med køkken i bagenden, hvor man åbner bagklappen. Køkkenet er bygget i en rustfri stålbordplade med indbygget vask, og der er forberedt til tilslutning af køleboks. 

Hero Camper bliver bygget i 2 forskellige modeller og du kan læse mere om Hero Camper Ranger eller læs om Hero CamperTraveller. 


Ring mig op
Tilmeld nyhedsbrev
- og få RABAT