Mandag - fredag10.00 - 17.00
Lørdag10.00 - 13.00
Søndag10.00 - 16.00

Telefon66 16 18 18
E-mailmail@tarup.dk

2008 Adria Classica 663 KP

Kr. 85.000,-
Vare nr.: 2893
Egenvægt: 1425
Totalvægt: 1700
Kategori: Brugt
Årgang: 2008
Beskrivelse
Fortelt: Ventura Pacific 300 med stålstænger. ALDE centralvarme, elektrisk gulvvarme, mikrobølgeovn,

Vognen har fugt i venstre side.

Vognen sælges uden garanti og er uklargjort i enhver henseende.
Generelt
Reg. 1. gang : 01-04-2009
Bredde udv. cm. : 245
Sovepladser : 4
Siddepladser : 6
Indretning
Køjer
Fransk seng
Dobbeltseng
Køjer på langs
2 siddegrupper
L-Siddegruppe
Sidesiddegruppe
Karrosseri, Chassis & Magasiner
Alufælge
Stabilisator
Stor tagluge
Fluenetsdør
Køkken - Bad & Toilet
3 gasblus
Kassettetoilet
Brusekabine
El, Elektronik & Medie
Forteltlampe
12 V. Omformer
Radio
TV-antenne
Vand - Varme & Energi
Centralvarme
El. Gulvvarme
Fast vandtank
Vandtank ltr. : 40
Telttilbehør
Fortelt
A-mål cm. : 1125
Beskrivelse : Ventura Pacific
Teltstænger : Stålstænger
Testet
Gas Testet
Fugt Testet
Bremser Testet

Adria

Din Adria forhandler

ADRIA er Danmarks mest efterspurgte campingvogn. Ca. hver fjerde campingvogn du møder på landevejen eller på campingpladserne rundt omkring i Danmark, er en ADRIA! Det er ikke uden grund - kom og se hvorfor:

Hos TARUP Campingcenter finder du ovenstående nye Adria campingvogne og brugte Adria campingvogne på lager - Vi har mange forskellige brugte og nye enkeltsengs modeller med rundsiddegruppe. Adria bygger også de flotte Adora til den store familie med dobbeltseng og køjer, med senge op til 7 personer. 
Adria fås både med Alde centralvarme, og vandbåren gulvvarme. 
Campingvogne fra Adria findes i dag i mange forskellige størrelser og former, nogle campingvogne kommer idag med 3 køjer, hvilket var et sjældent syn, hvis man går 5 år tilbage i tiden.
I dag kan man nævne Aviva 563 PT med 3 køjer, Altea 552 Pk med 3 køjer, Adria Adora 613 Pk med 3 køjer og mange flere modeller af Adrias campingvogne er idag, standard med 3 køjer, man kan også bestille dem med 2 køjer, hvis man ønsker det. 

Adria laver i dag deres campingvogne på et princip, at man får en masse udstyr, som man ikke skal betale ekstra for, så man har en billig campingvogn, med rigtigt god kvalitet og en masse ekstra udstyr, som panaroma vindue, gulvvarme i vandbåren eller el. Alle campingvogne Adria bygger, bliver som minium lavet med glasfiber tag, sider og front. Køber man en Adria Adora, får du en fuld glasfiber konstruktion, og i en Adria Alpina campingvogn, bliver også bunden i dag, lavet i glasfiber, hvilket sikrer at du ikke får udefra kommen fugt, samt at glasfiber er utroligt stærkt.

Adria Adora bliver i dag bygget med truma blæservarme og el gulvvarme i deres campingvogne, dog kan man hvis man bestiller en ny campingvogn af Adria bestille den med Alde centralvarme, hvilket vil optimere den til en vintervogn, med el gulvvarme. Ønsker man at få en rigtigt vintervogn inden for Adria, skal man vælge deres Alpina serie. Den bliver bygget med Alde centralvarme og vandbåren gulvvarme, som standard. Samtidig med at den har vinterisolering - du kan se mere om Adria Alpina her.
Vi har stort set næsten altid alle campingvogne fra Adria hjemme. Er der en campingvogn med en indretning der mangler, skal du bare spørg os. Du kan klikke her og sende os en mail.

Vi er stolte af, hos TARUP Campingcenter, at være Adria forhandler, der både har billige campingvogne og til dem som ønsker lidt mere kvalitet. 
 
Ring mig op
Tilmeld nyhedsbrev
- og få RABAT