Adria campingvogns program 2019

Adria Alpina 2019 campingvogn sigter højt, så højt du kan se til stjerne igennem det store "Sky-light" vindue, og dette er bestemt ikke uden grund. Adria Alpina er den meste standart udstyret model fra Adria. Alting er standart. Alde centralvarme, Vandbåren gulvvarme, Gasbageovn, Senge elevation, Komplet glasfiber konstruktion og meget meget mere. Tryk på billedet for at se mere om Adria Alpina 2019.

Adria Adora er Adrias mest solgte campingvogns mærke og Danmarks meste købte campingvogn, og dette er bestemt ikke uden grund. Adria Adora modellen bliver lavet i bomstærk glasfiber hele vejen rundt, så du som forbruger undgår "Bilka" buler eller en slem haglskade, når du rejser sydpå. Samtig er campingvognen udstyret med alt, hvad man kan tænke sig, uden man betaler ekstra. - Tryk på billedet for at se mere om Adria Adora 2019.

Adria Altea 2018 campingvognen har i programmet hele 7 forskellige indretninger, både med enkeltseng, dobbeltsenge, og køjer med dobbeltseng. Som en nyhed i 2018, er det standard med senge elevation i hovedetgærdet i dobbeltsenge og enkeltsenge. Man kommer heller ikke til at fryse om fødderne i en Adria Altea 2018, da alle modellerne har fået elektrisk gulvvarme som standard. - Tryk på billedet for at se mere om Adria Altea 2018.

Adria har udviklet en ny campingvogn i 2016 der hedder Aviva og fik en komplet make over i 2017 - i 2019 forsætter denne stil, denne gang er den blot blevet udstyret med endnu mere, og stadigvæk fås denne campingvogn fra. 109.980,- 
Som ekstra udstyr i sæson 2019 har Adria Aviva campingvognen fået USB & AUX stik til opladning af tlf. samtidig med at de er blevet forberedt til efter montering af Bluetooth speaker system. Aviva campingvognen er bygget på at den skal være let -Tryk på billedet for at se mere om Adria Aviva 2019.

Adria Action campingvognen har i mange år ligget i top, som bedst sælgende rejsevogn, og det er bestemt ikke uden grund. Man kan få det hele "kogt ned" på 3,6 meter. Opskriften på vognens store succes er lav vægt, overkommelig pris, en gennemtænkt indretning med masser af luft og rummelighed, udstyr. - Tryk på billedet for at se mere om Adria Action 2019.

TARUP CAMPINGCENTER A/S benytter cookies til at forbedre brugeroplevelsen og indsamle statistik omkring brugeradfærd. Når du fortsætter din færd på hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.