Sortering
  • Pris
  • Årgang
  • Mærke
Visning:
  • Liste
  • Grid

Udforsk campinglivet med Hero Camper

Skal du opleve nytænkning af camping, og ønsker du at se campinglivet fra en RÅ vinkel, så er Hero Camper måske noget for dig.


Den perfekte måde at opleve naturen på, fra en ny vinkel. Flere og flere mennesker bruger naturen i deres fritid, uanset om de dyrker løb, cykling, fiskeri eller bare gerne vil afsted og opleve verden. 

Hero Camper er skabt til dette miljø, uanset om det er Outdoor trekking, sport, eller bare naturoplevelser. 

Hero Camper er designet af Kronings i Danmark, hvor vognene også bliver samlet. Med sit "Teardrop" design, og sin lette konstruktion, kan de fleste biler trække denne lette RUV (Recreational Utility Vehicle). 

At komme afsted på tur med Hero Camper, er ingen sag, Hero'en er robust bygget i komplet glasfiber, så den kan modstå naturens kræfter. 

Kabinen i Hero camper er udstyret med hylder og skuffer og al belysningen er lavet via LED. Med en full size bed, er der plads til 2 voksne og et par små børn (hvis man kan lide at ligge tæt). Ellers er der mulighed for at tilkøbe Hero Skyboks, som kan monteres på taget af Hero Camper, og giver 2 ekstra sovepladser. 

Skulle du have lyst til at have din Hero Camper med på skiferie, er Hero camper isoleret med 35 mm og kan holde sig frost fri ned til minus 21 grader. 
Hero Camper er designet med køkken i bagenden, hvor man åbner bagklappen. Køkkenet er bygget i en rustfri stålbordplade med indbygget vask, og er forberedt til tilslutning af køleboks. 

Hero Camper bliver bygget i 2 forskellige modeller;

Hero Camper Ranger 

Den rå attitude. Store sorte 17 tommer alufælge. Sort metal hjulkasse der kan bære op til 100 kg. Sort tagbagagebærer, der kan tage op til 200 kg. Store støtteben på hver side. Hero Camper har indgangsdør i begge sider og mulighed for at flytte stigen fra højre til venstre side af Hero Camper.
Det skriger af vildskab og naturoplevelser med Hero Camper. Man har mulighed for at få monteret cykelstativ (tilkøb) eller opbevarings kasse foran. Opbevarings kassen er dog standard på Ranger, mens cykelstativet er standard på Traveller.
Hero Camper har mulighed for at få monteret en Thule markise på 2,60 i bredden som dækker hele området af Hero Camper.  

Du har mulighed for at se en engelsk video ved at klikke her  


Hero Camper Traveller

Designet af en dansker ved navn: Lars Kjærulff, og bliver samlet på den danske fabrik Kronings. Designet kommer fra Teardrop stilen, og giver en flot og stilrent design, men giver stadigvæk det rå look, som passer til outdoor campisten. 
Hero Camper kan trækkes af næsten alle biler, da den har en lav egenvægt på 780 kg og en totalvægt på. 1.200 kg, hvilket giver en lasteevne på 420 kg. Hvilket i sig selv er rigtigt meget til en Hero camper. 
Hero Camper bliver bygget i en komplet glasfiber konstruktion, hvilket gør at den bliver ekstrem solid og modstands dygtig over for vind og vejr. Hero Camper er bygget så køkkenet er placeret i bagenden, hvilket gør at det ligner lidt en Teardrop campingvogn. Når man åbner den store bagsmæk, kommer der et flot stål køkken frem, med indbygget håndvask, samt 18 l. vandtank og en skuffe forberedt til en køleboks. 

Der er masser af tilkøbs muligheder til din Hero Camper: Batteripakke, solpanel til opladning af batteripakken, gasvarmer til opvarmning af Hero Camper, Thule markise, Thule cykelstativ, opbevarings boks. Man har også mulighed for at tilkøbe specielt designet folie til sin Hero Camper. eller Hero Skyboks. 

Ny Brugt
-
E
T
År: ukendt
NyBrugt
E kg
T kg
Førpris
TARUP CAMPINGCENTER A/S benytter cookies til at forbedre brugeroplevelsen og indsamle statistik omkring brugeradfærd. Når du fortsætter din færd på hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.