Sortering
  • Pris
  • Årgang
  • Mærke
Visning:
  • Liste
  • Grid

Skal du opleve nytænkning af camping, og ønsker at se campinglivet fra en RÅ vinkel, så er Hero Camper måske noget for dig. 
Den perfekte måde at opleve naturen på, fra en ny vinkel. Flere og flere mennesker bruger naturen i deres fritid, uanset om de ønsker løb, cykling, fiskeri eller bare gerne vil afsted og opleve verden. 
Hero Camper er skabt til dette miljø, uanset om det er Outdoor trekking, sport, eller bare naturoplevelser. 
Hero Camper er blevet designet af Kronings i Danmark, hvor vognene også bliver samlet. Med sit "Teardrop" design, og sin lette konstruktion, kan de fleste biler trække denne lette RUV (Recreational Utility Vehicle). 

At kommer afsted på tur med Hero Camper, er ingen sag, Hero'en er robust bygget i komplet glasfiber, så den kan modstå naturens kræfter. 

Kabinen i Hero er udstyret med hylder og skuffer og al belysningen er lavet via LED. Med en full size bed, er der plads til 2 voksne og et par små børn (hvis man kan lide at ligge tæt). Ellers er der mulighed for at tilkøbe Hero Skyboks, som kan monteres på taget af Hero'en, og giver 2 ekstra sovepladser. 

Skulle du have lyst til at have din Hero Camper med på skiferie, er camper'en isoleret med 35 mm og kan holde sig frost fri ned til minus 21 grader. 
Hero Camper er designet med køkken i bagenden, hvor man åbner bagklappen. Køkkenet er bygget i en rustfri stålbordplade med indbygget vask, og er forberedt til tilslutning af køleboks. 

Hero Camper bliver bygget i 2 forskellige modeller. Du kan læse mere om Hero Camper Ranger eller læs om Hero Camper Traveller. 

 

Ny Brugt
-
E
T
År: ukendt
NyBrugt
E kg
T kg
Førpris
TARUP CAMPINGCENTER A/S benytter cookies til at forbedre brugeroplevelsen og indsamle statistik omkring brugeradfærd. Når du fortsætter din færd på hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.