Sortering
  • Pris
  • Årgang
  • Mærke
Visning:
  • Liste
  • Grid

Skal du opleve nytænkning af camping, og ønsker at se campinglivet fra en RÅ vinkel, så er Hero Camper campingvogne måske noget for dig. 
Den perfekt måde at opleve naturen på, fra en ny vinkel. Flere og flere mennesker bruger naturen sammen med deres fritid, uanset om de ønsker løb, cykling, fiskeri eller bare gerne vil afsted og opleve verden. 
Hero Camper er campingvognen skabt til dette miljø, uanset om det er Outdoor trekking, sport, eller bare naturelsker. 
Hero Camper er blevet designet af Kronings i Danmark, hvor campingvogne også bliver samlet. Med sit teardrop design, og sin lette konstruktion, kan de fleste biler trækket denne lette RUV (Recreational Utility Vehicle). 

At kommer afsted med Hero Camper på tur er ingen sag, camperen er robust bygget,i komplet glasfiber, så den kan modstå naturs kraft. 

Kabinen i campingvognen er udstyret med hylder og skuffer, samt al belysning er lavet via led. Med en fuld size bed, er der plads til 2 voksne og et par små børn " hvis man kan lide at lægge tæt". Eller er der mulighed for at tilkøbe Hero skyboks, som bliver monteret på taget af camperen, og giver 2 ekstra sover pladser. 

Skulle du have lyst til at have din Hero Camper campingvogne med på skiferie, er camperen isoleret med 35 mm og kan holde sig frost fri ned til minus 21 grader. 
Hero Camper er designet med køkken i bagenden, hvor man åbner bagklappen. Køkken er bygget i en rustfri stålbordplade med indbygget vask, og der er forbredte til tilslutning af køleboks. 

Hero Camper bliver bygget i 2 forskellige model og du kan læse mere om Hero Camper Ranger eller læs om Hero CamperTravler. 

 

Ny Brugt
-
E
T
År: ukendt
NyBrugt
E kg
T kg
Førpris
TARUP CAMPINGCENTER A/S benytter cookies til at forbedre brugeroplevelsen og indsamle statistik omkring brugeradfærd. Når du fortsætter din færd på hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.