Ranger

Hero Ranger 

Den rå attiude. Store sorte 17 tommer alufælge. Sort metal hjulkasse der kan bære op til 100 kg. Sort tagbagagebærer, der kan tage op til 200 kg. Store støtteben på hver side. Indgangsdør i begge sider og mulighed for at flytte stigen fra højre til venstre side.
Det skriger af vildskab og natur oplevelse med mulighed for at få monteret cykelstativ eller opbevarings kasse foran (tilkøb).
Plads til at få monteret en Thule markise, hvis man skulle være uheldig med en smule regn eller bare til at tage natte duggen, mens man nyder bålet. 

Du har mulighed for at se en engelsk video ved at klikke her: 

Du kan se alle vores Hero Camper på lager her

Spec: 

Højde: 232 cm
Længde: 455 cm
Bredde: 232 cm
Egenvægt: 800 kg
Totaltvægt: 850-1.200 kg (valgfrit)
Max. belastning: 50-400 kg (valgfrit)
Dæk: 265/65 R17 off-road dæk
Vandtank: 18 liter
Fuldt aflåselig: Ja
Opvarmning: 230V
Elektricitet: 5V / 12 / 230V 

Masser af tilkøbs muligheder til din Hero Camper: Batteripakke, Solpanel til opladning af batteripakken, gasvarmer til opvarmning af Hero Camper, Thule Markise, Thule cykelstativ, opbevarings boks. Man har også mulighed for at tilkøbe specielt designet folie til sin Hero Camper. 

Pris fra: 89.990,- 

Vi tilbyder at købe din campingvogn tilbage efter 4 år med en tilbagekøbs garanti på op til kr. 30.000,-. 

 

TARUP CAMPINGCENTER A/S benytter cookies til at forbedre brugeroplevelsen og indsamle statistik omkring brugeradfærd. Når du fortsætter din færd på hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.