Traveller

Hero Camper Traveller er designet af en dansker ved navn: Lars Kjærulff, og bliver samlet på den Danske fabrik Kronings. Designet kommer fra Tear drop stilen, og giver en flot og stilrent design, men giver stadigvæk det rå look, som passer til Outdoor campisten. 
Hero Camper Traveller kan trækkes af næsten alle biler, da den har en lav egenvægt på 780 kg. Man kan få campingvognen med en totalvægt på. 1.200 kg, hvilket giver en lasteevne på 420 kg. Hvilket i sig selv er rigtigt meget i sådan en camper. 
Traveller bliver bygget i komplet glasfiber konstruktion, hvilket gør at den bliver ekstrem solid og modstands dygtigt over for vind og vejr. 
Camper er bygget så køkkenet er placeret i bagende og man åbner den store bagsmæk, kommer der et flot stål køkken frem, bygget med en indbygget håndvask, samt 18 Ltr vandtank og en skuffe forbredt til en køleboks. 
Der er mange tilkøbs muligheder til Hero Camper Traveller. På campingvognen kan man få monteret sol panel, Varmeovn via gas, Cykelstativ, Batteripakke, Speciel design folie, Tagboks. 

Pris fra: 86.490,- 

Vi tilbyder at købe din campingvogn tilbage efter 4 år med en tilbagekøbs garanti på op til kr. 25.000,-. 
Kom ind i butikken og hør mere. 

Du kan se alle vores Hero Camper på lager her

Specifikationer: omkring Hero camper Traveller: 

Højde: 215 cm
Længde: 455 cm
Bredde: 218 cm
Egenvægt: 780 kg
totalvægt: 830-1.200kg 
lasteevne : 50-420 kg 
Dæk: 195/60 R15 road dæk
Vandtank: 18 liter
Ovenlysvindue: Ja
Fuldt aflåselig: Ja
Opvarmning: 230V
Elektricitet: 5V / 12 / 230V

 

 

TARUP CAMPINGCENTER A/S benytter cookies til at forbedre brugeroplevelsen og indsamle statistik omkring brugeradfærd. Når du fortsætter din færd på hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.