Mandag - fredag10.00 - 17.00
Lørdag10.00 - 13.00
Søndag10.00 - 16.00

Telefon66 16 18 18
E-mailmail@tarup.dk

Isabella bygger ny udstilling

4. februar 2015

Hele førstesalen hos Tarup Campingcenter er indrettet med en ny udstilling af fortelte, læsejl, solsejl og campingmøbler. Drømmesenge, liggestole, fodstøtter, skamler, bordplader, foldeskabe, feltsenge, hvilestole samt borde med og uden lameller. Der er campingmøbler og ikke mindst fortelte for enhver smag i den nyindrettede udstilling af telte hos Tarup Campingcenter.

"Den jyske teltproducent har haft to mænd og en designer ude hos TARUP Campingcenter i 3 dage for at bygge udstillingen op, og målet har været at genskabe omgivelserne og miljøet på campingpladsen," fortæller Christian Johansen, der er en del af familieforetagendet bag TARUP Campingcenter.

"Designeren har givet det hele en ekstra gnist ved at fokusere på nogle af de detaljer, som vi andre aldrig ville tænke på. Og det får selvfølgelig det hele til at se bedre ud," siger Christian.

 
Eksempelvis er universalteltene, der med vintersikring og termoloft kan stå ude hele året, pyntet med visne blade og kunstig sne. Samtidig er teltene indrettet, som var de i brug.

"På den måde er det lettere at forestille sig, hvordan det hele tager sig ud i virkeligheden," siger Christian Johansen.

Plads til de store
I udstillingen, der er placeret på forretningens førstesal, kan man se telte i forskellige variationer og serier - lige fra det lille lette solsejl Sun Shine til det nye Prisma med en dybde på hele 4 meter. Dermed er der tale om det største fortelt i Isabellas sortiment. Teltet er lavet af åndbart acryl, og med ekstraudstyr kan det bygges op, så man både har veranda, hyggekrog og opholdsstue.

"Faktisk er det en kombination mellem de to modeller Penta og Forum. De skrå sider går igen, hvis man kigger over på Penta teltet, og ruminddelingen kommer fra Forum, siger Christian Johansen og peger over på naboteltet.

Som standard kommer teltet med de kraftige Megaframe-stænger, der i forhold til de almindelige Zinox-stænger, har en godstykkelse på 32 millimeter.

"De vejer ganske vist noget mere, men med svejsede hjørner og dobbelt skinnelås på stængerne er de som skabt til helårsbrug," siger forhandleren.

På standere med forskellige stoftyper og tekstiler kan man se hvordan varianterne tager sig ud som hele læsejl, ligesom teltsider med myggenet, klar folie og forskellige stofvarianter kan udstilles.

"Isabella kontaktede os og spurgte, om vi var med på ideen med at indrette en ny type udstilling. Vi sælger mange telte, og jo flere vi kan vise frem, jo lettere er det for kunden at vælge," siger Christian Johansen.

Den nye udstilling fylder cirka 300 kvadratmeter og har samtidig fået ny lyssætning.

Artiklen er lånt af Fyens og skrevet af Thomas Bach-Laursen. Hele artiklen findes her: www.fyens.dk
Ring mig op
Tilmeld nyhedsbrev
- og få RABAT
Luk