Adria campingvogne til salg

Som noget nyt har Adria sløjfet årgange på alle deres campingvogne - det betyder nu at man fremadrettet kører med et model-program, som man kender det fra bilbranchen.

 

Alle vogne har nu et produktionsår som oprindelse, så alle vogne bliver annonceret således; 

Den viste vogn er seneste generation Adora og er produceret [måned] [år].

Det viste årstal oplyser alene vognens produktionsår. Det skyldes, at Adria IKKE LÆNGERE kategoriserer vogne efter “årgang” men efter “generationer”.

 

Adria er en af de førende producenter af campingvogne af høj kvalitet. Med en god campingvogn får du den ultimative frihed, og vælger du en af de nedenstående Adria modeller, så kan du være sikker på, at de er designet til at blive brugt. Der er derfor også lagt vægt på både små og store detaljer for at sørge for, at både sikkerhed og komfort er helt i top. Hos Adria ved de, at hver centimeter tæller, og derfor er der lagt vægt på en høj grad af funktionalitet på tværs af de forskellige modeller.

Mere end 50 års erfaring fornægter sig ikke, og Adrias campingvogne bliver da også gang på gang tildelt priser for både design, innovation, kvalitet og for at give god værdi for pengene.

Du har mulighed for at vælge mellem mange forskellige Adria modeller, og der er derfor også modeller for ethvert budget, til ethvert behov og til både dem, der rejser alene og til storfamilien. Nedenfor kan du læse mere om de forskellige Adria modeller.

Leder du efter en ny Adria campingvogn? På denne side finder du vores nye såvel som brugte Adria campingvogne til salg. Campingvogne fra Adria er nogle af Danmarks mest populære og solgte campingvogne og nok også det mærke, der er allermest efterspurgt, når det kommer til campingvogne. Cirka hver tredje campingvogn, du møder på landevejene eller på de mange campingpladser rundt omkring i Danmark, er en Adria campingvogn, og hos Tarup er vi stolt Adria forhandler. Det er ikke uden grund, at Adria campingvogne er så eftertragtede – kig forbi vores forhandler og se hvorfor. Herunder kan du gå på opdagelse i vores udvalg af Adria campingvogne.

Vi har også en oversigt over alle vores campingvogne til salg.

 

Aviva Lite interiør

Sortering
  • Pris
  • Årgang
  • Mærke
Visning:
  • Liste
  • Grid

 

 

Hvorfor skal du vælge en Adria campingvogn?

Adria er blandt Danmarks mest solgte campingvognsmærke, hvilket bekræfter at der er tale om en rigtig god campingvogn. Deres sortiment spænder vidt og bredt, og her finder du både små brugte campingvogne, såvel som middelstore og helt store campingvogne. Adria står for over 30% af salget af nye vogne, og vi forstår godt hvorfor. Her får du virkelig værdi for pengene, hvad end du køber en ny eller brugt Adria campingvogn.

En Adria campingvogn er designet ud fra et princip om, at du får en masse lækkert udstyr med, uden at du behøver at betale ekstra for det. Blandt andet finder du Adria modeller med panoramavindue, vandbåren eller elektrisk gulvvarme. Med en Adria campingvogn får du således meget mere for pengene, uden at du behøver at gå på kompromis med kvaliteten. Du kan derfor være sikker på, at din nye Adria campingvogn er i bedste stand, så du kan få glæde af den i mange år.

Som minimum er alle Adria campingvogne udstyret med glasfibertag, mens de fleste Adria modeller også er udstyret med sider og front i glasfiber. Blandt andet får du med en Adria Adora en fuld glasfiberkonstruktion, mens du med en Adria Alpina får en campingvogn med en bund fremstillet i glasfiber. Brugen af glasfiber sikrer en nem vedligeholdelse, og så er glasfiber samtidig et utroligt stærkt og holdbart materiale.  

Gennem det sidste årti er der sket meget i forhold til designet og udformningen af en Adria campingvogn for at sikre, at de til enhver tid kan tilbyde en vogn, der passer til deres kunders forskellige behov. Derved kan du også være helt sikker på, at der også findes en Adria campingvogn til salg, der matcher dine ønsker og behov. 

 

Tarup Campingcenter forhandler Adria campingvogne til et hvert behov

En Adria campingvogn findes i dag i mange forskellige størrelser og former, så der er noget for enhver. Derfor finder du både Adria campingvogne med enkeltsenge og dobbeltsenge, ligesom du også finder Adria campingvogne med 3 køjer, der er helt perfekt, hvis hele familien skal på camping. Du kan altså vælge lige præcis den model, der passer bedst til dig.

Den mest solgte serie er Adria Adora. En model, der som standard er meget veludstyret og indeholder næsten alt, hvad en campist kan ønske sig af en ny campingvogn. Leder du efter en god campingvogn til familien, er Adria Adora campingvognene et rigtig godt bud.

I udvalget fra Adria finder du også Adria Alpina-serien, der byder på topudstyrede vintercampingvogne, der har indbygget ALDE-centralvarme og vandbåren gulvvarme - og så har den samtidig en langt bedre vinterisolering. Det gør, at du kan klare dig på selv de koldeste vinterdage i hele Norden.

Derudover tilbyder Adria også serierne Aviva, Adria Altea og den lille model Adria Action. Er du interesseret i en billigere model, hvor kvaliteten stadig er i top, kan vi anbefale dig at kigge nærmere på Adria Altea. I Altea-serien finder du ni forskellige indretningsmuligheder, mens du med Adria Aviva har mulighed for at vælge imellem syv forskellige indretninger, heriblandt campingvogne med køjer.

Hvis du er på udkig efter en lille Adria campingvogn er Adria Action helt perfekt, og er du mere til de helt store modeller, hvor der er tale om luksus for alle pengene, kan du kigge nærmere på den helt nye serie Adria Astella.

Uanset hvilken type Adria campingvogn du er på udkig efter, kan du finde det her hos os. Ved køb af campingvogn gennem os giver vi altid 100% garanti i 6/12 måneder alt efter årgang på campingvognen.

 

Stort udvalg af nye og brugte Adria campingvogne til salg

Hos Tarup Campingcenter i Odense har du mulighed for både at købe din Adria campingvogn brugt eller helt ny alt efter, hvad dit behov er. Vi har et stort udvalg af både nye og brugte Adria campingvogne til salg, som du kan gå på opdagelse i.

Hvad end du søger en lille Adria campingvogn til to personer, en model til en familie på fire, eller du leder efter en campingvogn, der kan bruges både sommer og vinter, så finder du det her hos Tarup Campingcenter. De mange forskellige campingvogne fra Adria tæller blandt andet både brugte og nye campingvogne med enkeltsenge med rund siddegruppe, ligesom du også kan finde en Adria campingvogn til salg med dobbeltseng eller med køjer.

Som standard er en Adria campingvogn med 3 køjer, men du har selvfølgelig også mulighed for at bestille dem med 2 køjer, hvis det ønskes. Af Adria campingvogne med 3 køjer kan blandt andet nævnes Aviva 573 PT, Altea 552 PK og Adria Adora 613 PK. Er du i stedet interesseret i en campingvogn med 2 køjer, kan du kigge nærmere på Adria Adora 563 TK og Adria Aviva 563 PT.

 

Find din Adria campingvogn hos Tarup Campingcenter

Som Adria forhandler er vi leveringsdygtige i et væld af Adria campingvogne, og vi har næsten altid alle vores Adria campingvogne hjemme. Skulle der være en Adria campingvogn med en indretning, som du synes mangler, er du altid velkommen til at kontakte os.

Skulle du være i tvivl om, hvilken Adria campingvogn der vil passe bedst til dig og dine behov, står vi altid klar til at rådgive dig. Vores dygtige medarbejdere står klar til at hjælpe dig med din næste campingvogn – uanset om du er på udkig efter en ny Adria campingvogn eller en Adria campingvogn, der er brugt. Du kan enten ringe til os på 66 16 18 18, sende en mail på mail@tarup.dk eller komme forbi vores butik, hvor vi forhandler Adria.

 

Ny Brugt
-
E
T
År: ukendt
NyBrugt
E kg
T kg
Førpris
TARUP CAMPINGCENTER A/S benytter cookies til at forbedre brugeroplevelsen og indsamle statistik omkring brugeradfærd. Når du fortsætter din færd på hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.