Værksted & DCU testcenter

Reparation af campingvogn & Priser på DCU serviceeftersyn. 

Husk at der er rabat til DCU medlemmer. 

Der ydes 5 % rabat på samtlige DCU-eftersyn mellem 1. marts og 31. august. Fra 1. september til 1. marts ydes der 15 % rabat

Husk at bestil tid til eftersyn:

Tlf: 6616 1818

Mail: verksted@tarup.dk


 


 

Opbevaring

Opbevaring

Få din campingvogn opbevaret gratis

GRATIS OPBEVARING

TARUP Campingcenter tilbyder GRATIS opbevaring af din campingvogn i vinterhalvåret ved bestilling af et stort eftersyn af campingvognen.

Kom ind med vognen 1. oktober og hent den igen inden 31. marts, så har vi lavet et stort eftersyn som omfatter gastest og fugttest samt et komplet mekanisk eftersyn. Derudover foretages indvendigt eftersyn af vand og lys (der kan være pristillæg for centralvarme, udskiftning af navmøtrikker og øvrige nødvendige reservedele!).


Du betaler kun samme pris som U5 eftersyn,- kr. inkl. opbevaring! - så det er næsten gratis

 

Reparation af campingvogn. 

Hos TARUP Campingcenter udføre vores værksted reparation af campingvogne fra alle campingvognsmærker. Vi er førende specialister indenfor reparation af campingvogne, fra Adria, Kabe, Büirstner, samt vores værksted er blevet godkendt som DCU Testcenter. Hvilket gør at vi skal overholde visse krav og standarter. Samt alt hvor udstyr og værktøj bliver kontrolleret en gang årligt af teknologisk institut.
Alle vores mekaniker der laver reparation af campingvogne er fagligt udlært - De har haft flere forskellige kursusbeviser, eller faglige uddannelse inden for reparation af campingvogn.  her i blandet kan vi nævne, F-gas. F-gas betyder, at man lovligt kan udføre gastest på en campingvogn, da man skal overholde visse standart når laver en gastest. Du kan læse mere om gastest her ----> Gastest campingvogn

TARUP Campingcenter har nye vognsforhandling af Adria campingvogne, hvilket gør, at vi har alt det påkrævet udstyr samt værktøj, der krævers af Adria, for at kunne udføre garantiarbejde i henhold til Adria betingelser til udførsel af reparation campingvogn. 
Du kan også få lavet service på din campingvogn. TARUP Campingcenter er DCU Testcenter, gør at vi tilbyder - DCU Gastest - DCU Fugttest - DCU Lille camping service - Stort Camping service. 

Fugttest campingvogn

Hos TARUP Campingcenter udfører vi fugttest af campingvogne. Dette er en test som bliver lavet i henhold til DCU fugttest

Man får lavet en fugttest, for at kende standen af selve konstruktionen af campingvogn. Når selve fugttesten er førdig, får man en dialog med vores værkfører Henrik, omkring selve fugttest af campingvognen. 

Skal der laves en reparation af fugtskaden i campingvognen, skulle dette være tilfælde, får man en MAX pris på, hvad denne reparation af campingvognen vil løbe op i. 

 

Campingvogn værksted

Hos TARUP Campingcenter har vi et 600 m2 stort campingvogns værksted, der udfører alle former for reparation af campingvogne. Værksted har 3 lifte, hvilket gør, at vi kan arbejde, på alle dele af campingvognen fra taget til undervognen, når vi har udført en reparation på selve undervognen eller bremsene af campingvognen, bliver der udført en bremseprøvetest, samt en kontrolvejning af denne, hvis kunden ønsker det. Vi har en stor vaskehal, der gives os mulighed for at klaregøre campingvogne til salg, samt at vaske kundens campingvogn efter reparation, hvis kunne ønsker dette.  

TARUP CAMPINGCENTER A/S benytter cookies til at forbedre brugeroplevelsen og indsamle statistik omkring brugeradfærd. Når du fortsætter din færd på hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.