Værksted & DCU testcenter

Reparation af campingvogn & Priser på DCU serviceeftersyn. 

Husk at der er rabat til DCU medlemmer. 

Der ydes 5 % rabat på samtlige DCU-eftersyn mellem 1. marts og 31. august. Fra 1. september til 1. marts ydes der 15 % rabat

Husk at bestil tid til eftersyn:

Tlf: 6616 1818

Mail: verksted@tarup.dk


 


 

Opbevaring

Opbevaring

Få din campingvogn opbevaret *gratis

GRATIS OPBEVARING

TARUP Campingcenter tilbyder GRATIS opbevaring af din campingvogn i vinterhalvåret ved bestilling af et stort eftersyn af campingvognen.

Kom ind med vognen 1. oktober og hent den igen inden 31. marts, så har vi lavet et stort eftersyn som omfatter gastest og fugttest samt et komplet mekanisk eftersyn. Derudover foretages indvendigt eftersyn af vand og lys (der kan være pristillæg for centralvarme, udskiftning af navmøtrikker og øvrige nødvendige reservedele!).


*Du betaler kun samme pris som U5 eftersyn,- kr. inkl. opbevaring! - så det er næsten gratis

 

Reparation af campingvogne 

Hos Tarup forstår vi, at campingvognsejere ønsker at holde deres elskede campingvogn i topform. Derfor tilbyder vi en omfattende service til reparation af campingvogne, som udføres af vores erfarne og kvalificerede teknikere.

Hos TARUP Campingcenter udfører vores værksted reparation af campingvogne fra alle campingvognsmærker. Vi er førende specialister indenfor reparation af campingvogne fra Adria, Kabe og Büirstner. Vi kan udføre alle typer campingvognsreparationer, fra enkle vedligeholdelsesopgaver til mere komplekse reparationer. Så uanset om du har brug for et nyt dæk eller et komplet campingvognsservice, kan vi hjælpe dig.

Vores værksted er et godkendt DCU test- og servicecenter, hvilket betyder, at vi skal opfylde en række krav og standarder, når vi udfører reparationer på campingvogne. Derudover skal alt udstyr og værktøj kontrolleres en gang årligt af teknologisk institut.  Hos os kan du derfor regne med, at kvaliteten af din reparation er i top.

Alle vores mekanikere, der laver reparation af campingvogne, er fagligt udlært. De har haft flere forskellige kursusbeviser eller faglig uddannelse inden for reparation af campingvogne, heriblandt kan vi nævne, F-gas. F-gas betyder, at man lovligt kan udføre gastest på en campingvogn, da man skal overholde visse standarder, når man laver en gastest. Du kan læse mere om gastest her ----> Gastest campingvogn

TARUP Campingcenter forhandler nye campingvogne fra Adria, hvilket gør, at vi har alt det påkrævede udstyr samt værktøj, der kræves af Adria for at kunne udføre garantiarbejde i henhold til Adria betingelser til udførsel af reparation på campingvogne. 

 

Service af campingvogne

Hos Tarup værksted kan du også få lavet service på din campingvogn. Vi har forskellige pakker af servicetjek til campingvogne, så du kan både få et lille service eller et stort service. Du har også altid mulighed for blot at købe en enkelt test, hvis dette ønskes. Udover lille og stort service til campingvogne, tilbyder vi også gastest, fugttest og brugtvognstest.

Det er vigtigt at få din campingvogn serviceret regelmæssigt for at sikre, at den forbliver i god stand. Det anbefales, at man får foretaget service af campingvognen mindst hver andet år. Hvor ofte du skal have din campingvogn til service, afhænger dog af, hvor ofte du bruger den. Hvis du kun bruger den et par gange om året, bør det være tilstrækkeligt med en gang om året. Men hvis du bruger den oftere, kan det være nødvendigt at få den serviceret oftere.

TARUP Campingcenter er et godkendt DCU Test- og servicecenter, hvilket gør, at vi tilbyder DCU tests og services, herunder DCU Gastest, DCU Fugttest, DCU Lille camping service og Stort Camping service. Vi har altid en god pris på service af campingvogne, og er du medlem af DCU, kan du få helt op til 15% rabat på dit eftersyn.

 

Lille service

DCU anbefaler, at man får serviceret sin campingvogn mindst hvert andet år. Ved lille service af campingvogn smøres campingvognen, bremserne adskilles og efterses, og bremserne bliver testet. Det lille servicetjek inkluderer også en gastest. På den måde kan du være sikker på, at alt det vigtigste virker optimalt.

Når din campingvogn har fået service, forsynes campingvognen med en servicerapport og et kontrolmærkat.

Det lille servicetjek af campingvogn koster 3.495,-

 

Stort service

Hvis din campingvogn er mere end 3 år gammel, anbefaler vi at få foretaget det store service af din campingvogn. Det store service er meget omfattende, og din campingvogn bliver gennemgået fra A-Z, så du er sikker på, alt er, som det skal være. Det store service er inklusiv en fugttest og gastest, også hvis der er sat movere på.

Når din campingvogn har fået service, forsynes campingvognen med en servicerapport og et kontrolmærkat.

Det store servicetjek af campingvogn koster 4.495,-

 

Fugttest campingvogn

Hos TARUP Campingcenter udfører vi fugttest af campingvogne. Dette er en test som bliver lavet i henhold til DCU fugttest

Man får lavet en fugttest, for at kende standen af selve konstruktionen af campingvogn. Når selve fugttesten er førdig, får man en dialog med vores værkfører Henrik, omkring selve fugttest af campingvognen. 

Skal der laves en reparation af fugtskaden i campingvognen, skulle dette være tilfælde, får man en MAX pris på, hvad denne reparation af campingvognen vil løbe op i. 

 

Brugtvognstest af campingvogn

Når du køber en brugt campingvogn, er det vigtigt, at den bliver undersøgt af en kvalificeret tekniker. Dette er kendt som en test af en brugt campingvogn, eller en brugtvognstest. DCU anbefaler at få lavet en brugtvognstest, hvis man køber en brugt campingvogn af private.

En brugtvognstest af en campingvogn er en tilstandsundersøgelse, hvor vognen tjekkes for fejl og mangler. En brugtvognstest tjekker eventuelle problemer, f.eks. vandskader, strukturelle problemer eller elektriske fejl. Det er vigtigt at få disse tjekket, før du køber, da de kan være dyre at udbedre.  

Hvis du overvejer at købe en brugt campingvogn, er det vigtigt, at den bliver undersøgt professionelt af et kvalificeret værksted. Vores brugtvognstest lever op til alle krav og standarder. Brugtvognstesten omfatter vejning, fugttest og gastest.

Brugtvognstesten fungerer som en blåstempling af den brugte campingvogn. Så er du sikret, at din brugte campingvogn er i god stand.

 

Campingvogn værksted

Hos TARUP Campingcenter har vi et 600 m2 stort campingvogns værksted, der udfører alle former for reparation af campingvogne. Uanset om du skal have repareret taget på campingvognen eller have repareret siden på din campingvogn, står vores værkførere klar til at hjælpe dig.

Vores campingvognsværksted har 3 lifte, hvilket gør, at vi kan arbejde på alle dele af campingvognen fra taget til undervognen. Når vi har udført en reparation på selve undervognen eller bremserne af campingvognen, bliver der udført en bremseprøvetest, samt en kontrolvejning af denne, hvis kunden ønsker det.

På vores campingvogn værksted, har vi også en stor vaskehal, der gives os mulighed for at klargøre campingvogne til salg, samt at vaske kundens campingvogn efter reparation, hvis kunne ønsker dette.  

Vores værksted er godkendt som DCU testcenter, hvilket gør at vi lever op til krav og standarder. Vi udfører reparation af campingvogne fra alle mærker. Alle vores mekanikere er fagligt udlært, så du er i trykke hænder, når du afleverer din campingvogn på vores værksted.

TARUP CAMPINGCENTER A/S benytter cookies til at forbedre brugeroplevelsen og indsamle statistik omkring brugeradfærd. Når du fortsætter din færd på hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.