Campingvogne til salg

Hos Tarup Campingcenter har vi et stort udvalg af campingvogne til salg. Der er tale om både nye og brugte modeller, og vælger du sidstnævnte, så får du 12/6 mdr. garanti på den. Her på siden kan du gå på opdagelse blandt vores store udvalg af campingvogne til salg, men du er også altid velkommen til at besøge os i Odense. Her kan vi tage en god snak om dine muligheder og behov i forbindelse med dit køb af campingvogn. Vores erfarne personale står klar til at rådgive dig, så du er bedst muligt klædt på når du skal købe campingvogn.

Sortering
 • Pris
 • Årgang
 • Mærke
Visning:
 • Liste
 • Grid

Hvilken campingvogn skal jeg vælge?

Forud for køb af campingvogn er der nogle ting, du med fordel kan overveje. Særligt hvis det er første gang, du står over for køb af campingvogn, er det en god ide at undersøge markedet og finde ud af, hvad dit behov er. Når du skal finde den rette model blandt de mange campingvogne til salg, anbefaler vi dig at tænke over følgende:

 • Hvilke behov skal campingvognen opfylde?
  Det kan være meget forskelligt, hvilke behov den enkelte familie har, og hvad en campingvogn dermed skal kunne opfylde. Familiens størrelse sætter selvsagt nogle bestemte krav, ligesom der er et væld af forskellige typer af ekstraudstyr at vælge imellem.

 • Hvad må campingvognen koste? 
  Budgettet er en helt afgørende faktor for, hvilke muligheder du har, og det er derfor en god ide at få klarlagt dine ønsker til prisen helt fra start, inden du går i gang med at se på campingvogne til salg.

 • Hvor stor skal campingvognen være?
  Campingvogne fås i et væld af forskellige størrelser og med forskellige antal af sovepladser. Det er derfor vigtigt at tænke nærmere over, hvilke ønsker og krav du har til din nye campingvogns størrelse.

 • Hvordan skal indretningen i vognen være?
  Campingvogne kan være indrettet på mange forskellige måder. Vil du gerne kunne tilberede lækre måltider på ferien, så skal du gå efter en vogn med god køkkenplads, skabsplads samt køle- og fryseplads. Også badeværelset kan være indrettet på mange forskellige måder, og du kan i den forbindelse tænke over, om du får brug for et brusebad, eller om du vil gøre brug af campingpladsens faciliteter.
   
 • Skal campingvognen bruges til rejser eller stå fast på en campingplads?
  Hvis du vil kunne rejse over kortere eller længere afstande med din campingvogn, så sætter det nogle andre krav til den, end hvis den blot skal stå fast på en campingplads.

 • Vil du campere hele året eller kun dele af året?
  Hvis du har planer om også at campere i årets kolde måneder, så vil du få brug for en model, der kan blive varmet godt op, og som er godt isoleret. Der er ikke meget ved en ferie i campingvogn, hvor hele familien har svært ved at holde varmen.

 • Vil du købe en ny eller brugt campingvogn?
  Der er fordele ved både nye og brugte campingvogne. Med en ny model vil du højst sandsynligt ikke skulle bruge penge på reparationer de første par år, mens en brugt model vil være billigere i anskaffelse. Hos Tarup Campingcenter har vi både nye og brugte campingvogne til salg.

 • Hvor tung må din campingvogn være?
  Vægten på din nye campingvogn bør ganske enkelt blive afgjort af, hvor stor en bil du har, og hvor meget den er i stand til at trække.

 

Hvilket campingvognsmærke er bedst?

Det er svært at sige, hvilket campingvognsmærke der er bedst. Det kommer nemlig helt an på, hvad dine behov er. Hos Tarup Campingcenter forhandler vi primært tre mærker af campingvogne, som alle er af rigtig høj kvalitet. Vi har derfor meget svært ved at vælge vores favorit og udpege den bedste campingvogn. Nedenfor kan du blive klogere på hver af de tre mærker.

Adria campingvogne kan du med fordel se nærmere på, hvis du sætter pris på funktionelle detaljer, og vil have en vogn, hvor hver centimeter er udnyttet til fulde. Alle Adria campingvogne er nøje gennemtestede for at sikre, at både sikkerhed og komfort er helt i top. Uanset hvilken af de mange Adria modeller du vælger, så kan du være sikker på at få en robust vogn, som udgør en hyggelig base på både korte og lange ture. Hos Adria har de mere end 50 års erfaring med design og produktion af campingvogne, og der er mange forskellige modeller at vælge imellem, som byder på hver deres fordele. Der er ganske god grund til, at Adria er blandt Danmarks mest solgte campingvogne. Blandt vores campingvogne til salg finder du blandt andet Adria Adora campingvogne, som er gode modeller til familieferien. Til campingferien i årets kolde måneder kan vi anbefale Aria Alpina-serien, som er med indbygget ALDE-centralvarme og vandbåren gulvvarme. Adria Action er et godt bud på en campingvogn til dig, der søger en lille og praktisk model. Uanset hvilken af vores Adria campingvogne til salg, du vælger, så får du en solid vogn, som kan danne rammen om mange gode ferier.

Dethleffs campingvogne giver dig gode betingelser for en skøn ferie på hjul. Hos Dethleff har de mere end 90 års erfaring med produktion af campingvogne, og det resulterer i veludbyggede campingvogne, hvor særligt sove- og siddekomforten er i top. Dethleff campingvogne er produceret i det sydlige Tyskland, og her får du tysk kvalitet, når det er allerbedst. Uanset hvilken af modellerne fra Dethleff du vælger, så kan du være sikker på, at de er produceret af de bedste materialer. Af serier fra Dethleff kan blandt andet nævnes Camper, Nomad, Generation og Exclusiv. Flere af serierne kan fås som ”SNOW”, hvor ALDE-centralvarme og vandbåren gulvvarme er standarden, så du også kan tage disse vogne i brug i vintermånederne. Hos Tarup Campingcenter har vi mange Dethleff campingvogne til salg, så du kan finde den model, der passer bedst til dine behov.

Kabe campingvogne er ikke til at komme uden om, når vi taler om vogne af god kvalitet. Den svenske virksomhed har gennem mere end 50 år udviklet deres campingvogne, og de er i dag førende på lige præcis dette område. Kabe campingvogne er et godt valg for dig, der også vil gøre brug af din campingvogn i årets kolde måneder. Der er nemlig monteret varmesystem og varmecirkulation, som holder kulden på afstand. Isoleringen i vægge, tag og bund er så kraftig, at vognen er særligt varm om vinteren, men den er samtidig også med til at sikre, at den er ekstra kølig på de varme sommerdage. Kabe står bag en række af modeller i forskellige prisklasser og størrelser, og der er derfor god mulighed for at finde den perfekte model i udvalget af campingvogne til salg her på siden.

 

Stort udvalg af campingvogne til salg

Hos Tarup Campingcenter har vi et stort udvalg af campingvogne til salg fra en række anerkendte producenter. Det er med til at sikre, at vi til fulde kan stå inde for kvaliteten, uanset om du køber en ny eller brugt model. Vi har ofte alle mærker på lager lige fra helt dyre til billige campingvogne, så du kan være sikker på at finde den helt rigtige campingvogn til salg hos os

Prisen spiller for de fleste en rolle i valget af campingvogn, og blandt vores campingvogne til salg finder du modeller i mange forskellige prisklasser, så du nemt kan finde dem, der matcher dit budget. Vi har også campingvogne til salg i mange forskellige størrelser, så der kan findes en god løsning uanset familiens størrelse. Adria Action er en kompakt vogn med en let konstruktion til dig, der vil nyde godt af ultimativ rejsefrihed. Søger du en større model, så kan du i stedet gå efter Adria Alpina, som laves med sovepladser til op til 8 personer. Er du på udkig efter en mellemting, så finder du selvfølgelig også her mange gode bud blandt vores campingvogne til salg.

Når det kommer til mængden af ekstraudstyr, så har vi også modeller for alle. Du kan blandt andet få modeller med store køle- og frysefaciliteter, ligesom vi har campingvogne til salg med gulvvarme til de kolde dage. Blandt vores campingvogne til salg kan du vælge mellem mange forskellige typer af ekstraudstyr, så du får de bedste betingelser for en god ferie på fire hjul. Med det store udvalg af campingvogne til salg kan du med garanti også finde en model, der passer til dine behov.

 

Køb campingvogn hos Tarup campingcenter – din lokale campingvognforhandler

Hos Tarup Campingcenter ønsker vi at være din lokale campingvogn forhandler. Vi har mange års erfaring med salg af campingvogne, og vi kan derfor tilbyde kvalificeret rådgivning, når det kommer til dit kommende køb af campingvogn.

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til de forskellige modeller eller har brug for hjælp til at finde den rette for dig. Du kan sende en mail til mail@tarup.dk, og du er også velkommen til at ringe til 66 16 18 18. Vi byder dig også gerne velkommen til i vores fysiske butik, som du finder på Agerhatten 31, 5220 Odense SØ. Vi ser frem til at hjælpe dig med at finde den rette model blandt vores mange brugte og nye campingvogne til salg.

 

Ny Brugt
-
E
T
År: ukendt
NyBrugt
E kg
T kg
Førpris
TARUP CAMPINGCENTER A/S benytter cookies til at forbedre brugeroplevelsen og indsamle statistik omkring brugeradfærd. Når du fortsætter din færd på hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.