Opbevaring af campingvogne

TARUP Campingcenter tilbyder vinteropbevaring af campingvogne ved bestilling af et stort eftersyn. Dette koster kr. 4.495,-, og så får du både opbevaring og service med i prisen.

Læs mere om vinteropbevaring af campingvogne her på siden, eller kontakt os på 6616 1818 for at booke dit serveeftersyn og opbevaring.

 

Vinteropbevaring af campingvogn

Vinteropbevaring af campingvogne er en god måde at holde din campingvogn i god stand og beskytte den mod vintervejret. Du bør derfor overveje, om ikke du skulle lade din campingvogn opmagasinere i vinterhalvåret. Samtidig kan du også nemt få styr service og reparationer på din campingvogn.

Når du vælger at opbevare din campingvogn hos TARUP Campingcenter, kan du være sikker på, at den bliver passet godt på. Ved vinteropbevaringen af din campingvogn tager vi alle nødvendige forholdsregler for at beskytte den mod kulde, fugt og eventuelle skader. Din campingvogn bliver opbevaret trygt og sikkert, så du kan være sikker på, den er i gode hænder.

De fleste vælger at lade campingvognen opbevare fra oktober til marts. Dette er typisk den periode, hvor vejret er koldt og ustadigt, og det er derfor ideelt at beskytte din campingvogn mod potentielle skader. Når foråret kommer, kan du hente din campingvogn og glæde dig til en ny sæson fyldt med nye campingeventyr.

 

Vi tilbyder vinteropbevaring af campingvogne

Hvis du er som de fleste campingvognsejere, vil du gerne vintersikre din campingvogn for at beskytte den mod det kolde vejr. Det er her, vi kommer ind i billedet. Vi tilbyder vinteropbevaring af campingvogne ved bestilling af et stort eftersyn, så du kan være sikker på, at din elskede campingvogn er i gode hænder.

Hvis du ønsker DCU's store eftersyn i løbet af vinteren, tilbyder TARUP Campingcenter samtidig gratis vinteropbevaring af din campingvogn i perioden 1. oktober - 31. marts. Det betyder, at du kan nyde godt af vores omfattende eftersynsservice og samtidig have din campingvogn trygt opbevaret hos os hele vinteren igennem.

Vi har et begrænset antal opbevaringspladser til rådighed, så vi anbefaler dig at kontakte os allerede inden oktober, så du kan sikre sig en opbevaringsplads til din campingvogn i vinterhalvåret.

Ring til vores værkfører på 6616 1818 for at høre mere om vores vinteropbevaring og få svar på eventuelle spørgsmål, du måtte have.

Vi ser frem til at hjælpe dig med at opbevare din campingvogn sikkert og professionelt gennem vintermånederne.

 

Prisen på vinteropbevaring af campingvogn hos TARUP Campingcenter

Hos os koster din vinteropbevaring ikke noget, hvis blot du køber et stort service af din campingvogn. Dette koster kr. 4.695,- og så får du både opbevaring og service med i prisen.

Vi tilbyder IKKE vinteropbevaring, hvis der ikke bestilles service.

Hvis du er interesseret i at høre mere om vores vinteropbevaring, er du velkommen til at kontakte vores værkfører på telefon 6616 1818.

 

Få din campingvogn opbevaret gratis

GRATIS OPBEVARING ved bestilling af service

TARUP Campingcenter tilbyder GRATIS vinteropbevaring af din campingvogn ved bestilling af et stort eftersyn af campingvognen.
Fra 1. oktober kan du trygt overlade din vogn til os, og den vil være i gode hænder helt frem til den 31. marts. Vi sørger for et stort eftersyn, der omfatter grundig gastest og fugttest samt et komplet mekanisk eftersyn. Indvendigt bliver vand- og lysinstallationer også tjekket (dog kan der være pristillæg for centralvarme, udskiftning af navmøtrikker og andre nødvendige reservedele!).
Normalt ville prisen for dette omfattende DCU eftersyn være kr. 4.695,- plus eventuelle tillæg for centralvarme, mover, EUROksel osv. Men som medlem af DCU får du 15% rabat på prisen fra d. 1. oktober. Det betyder, at du kun skal betale kr. 3.975,- OG som en ekstra bonus er opbevaringen af din campingvogn inkluderet! Det er billigt, og næsten som at få det gratis.

Så lad os tage os af din campingvogn og sørge for, at den er i perfekt stand til din næste sæson. Med vores service og gratis vinteropbevaring sørger vi for, at vognen er klar, når vinteren er slut, og foråret melder sin ankomst.

Andre muligheder for opbevaring af din campingvogn

Vi vil gerne gøre dig opmærksom på, at udover vores tilbud om gratis vinteropbevaring af din campingvogn, er der også andre muligheder for opbevaring rundt omkring på Fyn og udenfor Fyn. Vi har samlet en liste med forskellige steder, der efter egne oplysninger, kan tilbyde opbevaring af campingvogne, enten udendørs eller indendørs. Det er vigtigt at bemærke, at TARUP ikke har nogen relation til de nævnte steder - vi præsenterer blot listen som en service til dig, der søger et sted at opmagasinere din campingvogn.

Her er en liste med steder, der tilbyder opbevaring af campingvogne på Fyn:

Postnr. Postdistrikt Sted/by Telefonnr. Indendørs Udendørs
5000 Odense C Odense 65916650   x
5220 Odense SØ Birkum 41628649 x  
5240 Odense NØ Åsum 20227750 x x
5270 Odense N Lumby 30690872   x
5270 Odense N Lumby-Taarup 65955039 x x
5320 Agedrup Bullerup 21421012   x
5450 Otterup Østrup 64821163 x  
5540 Ullerslev Ullerslev 20477737 x x
5550 Langeskov Langeskov 20131781 x x
5800 Nyborg Nyborg 65315458   x

 

 Vi har også fundet et par steder, der tilbyder opbevaring af campingvogne uden for Fyn:

Uden for Fyn:
4050 Skibby Venslevhuse 40270819 x x
8560 Kolind Nødager 40137879 x x

 

Vi håber, at denne liste kan være til hjælp, og vi opfordrer dig til at kontakte de pågældende steder direkte for at få mere information om deres opbevaringsmuligheder og priser.

TARUP CAMPINGCENTER A/S benytter cookies til at forbedre brugeroplevelsen og indsamle statistik omkring brugeradfærd. Når du fortsætter din færd på hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.