FN's verdensmål

Hos TARUP Campingcenter & Campingpriser.dk er vi yderst bevidste om vores samfundsmæssige ansvar. I den forbindelse er det naturligt for os at fokusere på FN’s verdensmål for bæredygtig udvikling samt at bidrage til at indfri de mål, som det er muligt for, os at opnå.
 
Verdensmålene udgør 17 konkrete mål og 169 delmål, som forpligter alle FN’s 193 medlemslande til helt at afskaffe fattigdom og sult i verden, reducere uligheder, sikre god uddannelse og bedre sundhed til alle, anstændige jobs og mere bæredygtig økonomisk vækst. De fokuserer ligeledes på at fremme fred og sikkerhed og stærke institutioner, og på at styrke internationale partnerskaber. Den nye dagsorden anerkender således, at social, økonomisk og miljømæssig udvikling, fred, sikkerhed og internationalt samarbejde er tæt forbundne, og at det kræver en integreret indsats at opnå holdbare udviklingsresultater (kilde: https://www.verdensmaalene.dk/fakta/verdensmaalene).

TARUP Campingcenter & Campingpriser.dk fokus

I det daglige, arbejder vi generelt med stort fokus på bæredygtige og miljøvenlige løsninger. Vi arbejder også med en lang række af de mål og delmål, der er omtalt i FN’s plan for bæredygtig udvikling. Som strategiske pejlemærker har vi dog særligt valgt at fokusere på tre af de 17 verdensmål:

  

Faddervirksomhed i samarbejde med SOS børnebyerne

Tarup Campingcenter & Campingpriser, har fra 2024 valgt årligt at støtte SOS børnebyerne 

Solceller på taget af Tarup Campingcenter -

Solceller på taget af Tarup Campingcenter -

Tarup Campingcenter valgte i januar måned 2021 at kigge mod fremtiden, og blive en mere bæredygtig forretning. Vi fik installeret, et stort solcelle anlæg som kan producere ca. 25-35 MWh, på taget af vores bygning. Solcellerne dækker ca. 60-75 procent af vores årlige forbrug af strøm, resten bliver sendt retur til energiselskaberne.

Udover solcellerne har vi taget den beslutning at vi ikke køber papkasser hjem til forsendelserne i Campingpriser.dk - i stedet genbruger vi al den emballage vi får leveret vores varer i, fra vore leverandører. Så ser din papkasse lidt "træt" ud, så er det derfor. Vi tror meget på "mange bække små" kan gøre en stor forskel, i det lange løb.

 

 

Fra 2021 - 2024

Fra 2021 - 2024

Tarup Campingcenter & Campingpriser støtter flere gange om året klimatræer - så vi passer på naturen og miljøet omkring.  

TARUP CAMPINGCENTER A/S benytter cookies til at forbedre brugeroplevelsen og indsamle statistik omkring brugeradfærd. Når du fortsætter din færd på hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.