Forsikringsskader

Vores værksted er DCU Test Center samt anerkendt SKADESCENTER, og vi kan derfor hjælpe med forsikringsskader på campingvogne.

Skulle uheldet være ude, og du har brug for at gøre brug af din forsikring, står vi klar til at hjælpe dig med at rette op på skaden. Vi udfører service og reparationer på campingvogne af ALLE FABRIKATER.

Vores værksted er naturligvis tilsluttet kontrol fra Teknologisk Institut.

 

Forsikringsskader på campingvogn

Hvis du ejer en campingvogn, er det vigtigt at sikre, at du har den rigtige forsikring på plads. Den beskytter dig økonomisk, hvis din campingvogn bliver beskadiget eller stjålet, og den kan også dække eventuelle personlige ejendele, der befinder sig i campingvognen.

Hvis din campingvogn bliver beskadiget i en ulykke eller ved en naturkatastrofe, kan du gøre krav på din forsikringspolice og få dækket skaden på din campingvogn. Afhængigt af skadens omfang kan det være nødvendigt at reparere eller udskifte din campingvogn.

Hvis du har brug for at fremsætte et erstatningskrav, skal du kontakte dit forsikringsselskab hurtigst muligt. Du skal give dem oplysninger om hændelsen samt eventuelle beviser. Dit forsikringsselskab vil derefter vurdere skaden på campingvognen og beslutte, om det vil godkende dit erstatningskrav eller ej.

Hvis dit erstatningskrav godkendes, vil du få refunderet udgifterne til reparation eller udskiftning af din campingvogn.

 

Sådan forsikrer du din campingvogn

De fleste tænker ikke på forsikringer, før de får brug for dem. Men hvis du er ejer af en campingvogn, er det vigtigt at sikre, at du er ordentligt dækket i tilfælde af en ulykke eller en anden uforudset hændelse.

Når du ejer en campingvogn, har du som udgangspunkt kun brug for en kaskoforsikring. Ansvarsforsikringen er automatisk dækket af ansvarsforsikringen på bilen.

Nogle forsikringsselskaber tilbyder en decideret campingvognsforsikring, der dækker alle de behov man har som ejer af en campingvogn. Det kan være en rigtig god løsning til at forsikre din campingvogn.

 

Hvad dækker en campingvognforsikring?

Generelt dækker en campingvognsforsikring skader på din campingvogn forårsaget af begivenheder som f.eks. brand, hærværk eller skader i en ulykke. Den dækker også typisk tyveri af eller skader på genstande i campingvognen. Nogle forsikringer kan også dække reparationsomkostningerne, hvis campingvognen går i stykker, mens du er på farten. Dækningen varierer naturligvis fra forsikringspolice til forsikringspolice, så det er vigtigt at læse det med småt, før du køber en forsikringspolice.

 

Hvad dækker kaskoforsikringen på campingvognen?

En kaskoforsikring på campingvognen dækker en lang række potentielle risici, herunder skader på selve campingvognen og på indholdet i den.

Kaskoforsikringen på campingvognen dækker eventuelle skader ved færdselsuheld, men den dækker også andre ting som brand, hærværk, tyveri og skader ved parkering.

Kaskoforsikringen dækker campingvognen, men den dækker også forteltet og indboet i campingvognen. Som tommelfingerregel er alt, der er hører til campingvognen dækket af kaskoforsikringen. Alt, der er medbragt i vognen, er dækket af din indboforsikring.

Det er vigtigt at sørge for, at forsikringen på campingvognen dækker værdien af campingvognen plus indhold. På den måde er du bedst stillet, hvis du får en skade på campingvognen.

Kaskoforsikringen dækker også retshjælp, hvis du skulle få brug for en advokat i forbindelse med en forsikringsskade eller andet.

 

Er det lovpligtigt at forsikre sin campingvogn?

Det er ikke lovpligtigt at have en forsikring på campingvognen, da din ansvarsforsikring på bilen også dækker campingvognen. Det er dog altid en rigtig god ide at forsikre sin campingvogn, så man er dækket, hvis der opstår skader på campingvognen.


SÅDAN gør du, når skaden er sket:

1. FORSIKRINGSSELSKABET:
Kontakt dit forsikringsselskab og anmeld skaden.

2. SKADEANMELDELSEN:
Udskriv og udfyld den interne TARUP-blanket, som du finder nederst på siden (kan også fås ved henvendelse i butikken).

Henvend dig til vort værksted med vognen og den udfyldte blanket. Henvendelse til værkstedet kan ske på hverdage mellem kl. 10.00 og 16.00.

Vores værksted besigtiger vognen og gør skaden op.

Vi beder leverandøren om priser, og vi udfærdiger en opgørelse til forsikringsselskabet, straks vi modtager priserne fra leverandøren (dette vil oftest ske inden for 1-2 hverdage).

3. TAKSATOR:
Vognen besigtiges af en taksator inden for et par dage, efter at selskabet har modtaget vor opgørelse - Taksator fremsender en godkendt rapport.

4. REPARATION:
Når vi har modtaget den godkendte rapport, bestiller vi straks de nødvendige reservedele. Når reservedelene er kommet, kontakter værkstedet dig for aftale om tid til reparation af din forsikringsskade.

Vær opmærksom på, at der kan forekomme MEGET lange leveringstider på visse reservedele fra diverse caravanfabrikker.

5. GARANTI:
Der er selvfølgelig garanti på alle reparationer udført i forbindelse med udbedring af forsikringsskader på campingvogne. En eventuel tæthedsgaranti berøres ikke af en udført forsikringsreparation.

Du kan downloade forsikringsskadeopgørelsen via linket og udfylde skemaet på forhånd. Ellers er du velkommen at komme ind i butikken - vi hjælper gerne med at udfylde din forsikringsskadeopgørelse.

Skema til forsikringsskader
Download her: Forsikringsopgørelse

 

Typer af forsikringsskader

Der findes mange forskellige typer af forsikringsskader på campingvogne. Nedenfor har vi listet nogle af de mest almindelige skadestyper. Du kan læse mere om de forskellige skadestyper ved at klikke på dem. Her giver vi dig en beskrivelse af skaden, og vi giver dig råd om, hvordan du bør forholde dig til skaden på din campingvogn, hvis uheldet er ude.  

Skadestyper:  

Uanset hvilket mærke din campingvogn er af, og uanset hvilken skadestype der er tale om, står vi klar til at hjælpe dig. Ring til vores værksted, og så tager vi en snak om, hvordan vi bedst muligt kan hjælpe dig. 

Du kan kontakte os her: 

Tlf: 66161818

Mail: v@tarup.dk

TARUP CAMPINGCENTER A/S benytter cookies til at forbedre brugeroplevelsen og indsamle statistik omkring brugeradfærd. Når du fortsætter din færd på hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.