Adria Action

Adria Action

Adria Action

Adria Action

Adria Action formår at forene en let konstruktion med en høj grad af rummelighed. Den har en aerodynamisk udformning og en lav vægt, som gør, at den også kan trækkes af mindre biler. Fælles for alle Adria Action campingvogne er, at de byder på mange gode detaljer, som I kan få glæde af, når I skal på tur. Læs mere om de forskellige Adria Action modeller nedenfor.

.
Adria Action 361 LH

Adria Action 361 LH

Antal Sengepladser: 3
Egenvægt:                905 kg.
Tilladt totalvægt        1100 kg.
Længde: 523 cm
Bredde: 220 cm
Højde: 255 cm
A-mål: 737 


 

Adria Action 391 LH + Sport

Adria Action 391 LH + Sport

Antal Sengepladser:  3
Egenvægt:                980 kg./ 1020 kg. (LH Sport)
Tilladt totalvægt        1300 kg.
Længde: 595 cm
Bredde: 220 cm
Højde: 255 cm
A-mål: 767 


 

Adria Action 391 PD

Adria Action 391 PD

Antal Sengepladser: 2
Egenvægt:               930 kg.
Tilladt totalvægt       1300 kg.
Længde: 611 cm
Bredde: 220 cm
Højde: 255 cm
A-mål: 782 


 

Adria Action 391 PH

Adria Action 391 PH

Antal Sengepladser:  2/4
Egenvægt:                955 kg.
Tilladt totalvægt        1300 kg.
Længde: 597 cm
Bredde: 220 cm
Højde: 258 cm
A-mål: 767 cm

Udforsk de sporty Adria Action vogne

Adria Action har i mange år ligget i top som den bedst sælgende rejsevogn, og det er der flere gode grunde til. Her får du det hele "kogt ned" på under 4 m (indvendigt). Opskriften på vognens store succes er en lav vægt, en overkommelig pris samt en gennemtænkt indretning med masser af luft og rummelighed. Du kan se hele vores lager af Adria campingvogne her.


Det er lykkedes Adria at bringe de allerbedste elementer fra hele Adria-universet ned i denne lille unikke rejsevogn. Hvor ellers finder man så en lille vogn, der både har badeværelse med brus og køkken med stort køleskab? Trods størrelsen virker vognen slet ikke klemt – faktisk tværtimod. Masser af lys lukkes ind via det store glastag i vognens front, og om aftenen er der kig til nattehimlen.

Adria Action

I år har Adria tilføjet en ny udgave af Adria Action. Adria Action 391 LH Sport, er tilføjet programmet. I Sport-versionen, får du 16” hjul på alu-fælge, Jumbo-fødder samt et fastmonteret trappetrin. Derudover adskiller vognen sig ved et andet farvemæssigt interiør! Uanset om turen går til den lokale campingplads eller mod sydligere himmelstrøg, så får du med Adria Action en smart lille vogn, som er nem at have med på farten. Kig gerne ind forbi, hvis du vil se nærmere på Adria Action.

Du finder en oversigt alle alle vores campingvogne til salg her, og du har også mulighed for at se vores udvalg af billige, brugte campingvogne her.

TARUP CAMPINGCENTER A/S benytter cookies til at forbedre brugeroplevelsen og indsamle statistik omkring brugeradfærd. Når du fortsætter din færd på hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.