Sortering
  • Pris
  • Årgang
  • Mærke
Visning:
  • Liste
  • Grid

Adria er Danmarks mest efterspurgte campingvogn. Ca. hver tredie campingvogn, du møder på landevejen eller på campingpladserne, rundt omkring i Danmark, er en Adria! Det er ikke uden grund - kom og se hvorfor:

Hos TARUP Campingcenter finder du ovenstående nye og brugte Adria campingvogne, på lager - Vi har mange forskellige, brugte og nye enkeltsengs modeller med rundsiddegruppe. Adria bygger også den flotte Adora serie til den store familie med dobbeltseng og køjer, med sovepladser op til 7 personer. 
Adria kan fås både med ALDE centralvarme, og vandbåren gulvvarme. 
Campingvogne fra Adria findes i dag i mange forskellige størrelser og former, nogle campingvogne kommer i dag med 3 køjer, hvilket var et sjældent syn, hvis man går 10 år tilbage i tiden.
I dag kan man nævne Aviva 563 PT med 3 køjer, Altea 552 PK med 3 køjer, Adria Adora 613 PK med 3 køjer og mange flere modeller af Adria´s campingvogne er idag, standard med 3 køjer, men du kan også bestille dem med 2 køjer, hvis du ønsker det. 

Adria laver deres campingvogne på et princip om, at du får en masse udstyr, som du ikke skal betale ekstra for. Så har du en billig campingvogn, med rigtig god kvalitet og en masse ekstra udstyr, som for eksempel panorama vindue, vandbåren eller elektrisk gulvvarme. Alle campingvogne som Adria bygger, er som minimum med glasfiber tag, de fleste endda med sider og front i glasfiber. Køber du en Adria Adora, får du en fuld glasfiber konstruktion, og i en Adria Alpina campingvogn, er også bunden, fremstillet i glasfiber. Dette sikrer en nem vedligeholdelse, og samtidig er glasfiber utroligt stærkt.

Adria Adora er bygget med Truma blæservarme og el-gulvvarme, du kan endvidere bestille en ny Adora campingvogn med ALDE centralvarme og el-gulvvarme, hvilket vil optimere den til en vinterbrug. Ønsker du at få en rigtig vintervogn fra Adria, skal du vælge deres Alpina serie. Den bliver bygget med ALDE centralvarme og vandbåren gulvvarme, som standard. Samtidig med at den har en bedre vinterisolering. Du kan se mere om Adria Alpina her.
Vi har næsten altid alle campingvogne fra Adria hjemme, men er der en campingvogn med en indretning du mangler, skal du bare spørge os. Du kan klikke her og sende os en mail.

Vi er, hos TARUP Campingcenter, stolte af at være Adria forhandler. Adria har både billige campingvogne og campingvogne til dem, som ønsker lidt mere kvalitet og komfort. 

Ny Brugt
-
E
T
År: ukendt
NyBrugt
E kg
T kg
Førpris
TARUP CAMPINGCENTER A/S benytter cookies til at forbedre brugeroplevelsen og indsamle statistik omkring brugeradfærd. Når du fortsætter din færd på hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.