Adria campingvogn til salg

Her finder du vores nye & brugte Adria campingvogne til salg. Danmarks mest solgte campingvogn. Adria er Danmarks mest efterspurgte campingvogn. Ca. hver tredie campingvogn, du møder på landevejen eller på campingpladserne, rundt omkring i Danmark, er en Adria campingvogn! Det er ikke uden grund - kom og se hvorfor:

Sortering
  • Pris
  • Årgang
  • Mærke
Visning:
  • Liste
  • Grid

Find din næste Adria campingvogn her

Hos TARUP Campingcenter, i Odense, finder du ovenstående nye og brugte Adria campingvogne, på lager - Vi har mange forskellige, brugte og nye enkeltsengs modeller med rundsiddegruppe.

Du kan også få Adria campingvogn med både ALDE centralvarme, og vandbåren gulvvarme. Campingvognene fra Adria findes i dag i mange forskellige størrelser og former, nogle modeller kommer i dag med 3 køjer, hvilket var et sjældent syn, for bare 10 år siden, andre kommer med 2 køjer. Derudover kan du også få med enkeltsenge eller dobbeltseng.

I dag kan man nævne Aviva 563 PT med 3 køjer, Altea 552 PK med 3 køjer, Adria Adora 613 PK med 3 køjer og mange flere modeller af Adria campingvogne er i dag, standard med 3 køjer, men du kan bestille dem med 2 køjer, hvis du ønsker det. 

Adria campingvogne laves ud fra et princip om, at du får en masse udstyr, som du ikke skal betale ekstra for. Med Adria får du en billig campingvogn, med rigtig god kvalitet og en masse ekstra udstyr, som for eksempel panorama vindue, vandbåren eller elektrisk gulvvarme. Alle Adria campingvogne er som minimum med glasfiber tag, de fleste endda med sider og front i glasfiber. Køber du en Adria Adora, får du en fuld glasfiber konstruktion, og i en Adria Alpina campingvogn, er også bunden, fremstillet i glasfiber. Dette sikrer en nem vedligeholdelse, og samtidig er glasfiber utroligt stærkt.

 

Adria Adora

Adora er bygget med Truma blæservarme og el-gulvvarme, du kan endvidere bestille en ny Adora campingvogn med ALDE centralvarme og el-gulvvarme, hvilket vil optimere den til en vinterbrug.

Adria Adora campingvognen er den mest solgt model serie, da du får en vogne, med alt det udstyr du kunne tænke dig, til en fornuftigt pris, samt et flot prisvinde design. Adria Adora blev i 2015 bygget om, så den standart kom med et stort flot panorama vindue i fronten, der gjorde campingvognen lys og venlig. 

Adria Action

Er du på udkig efter en lille rejsevogn, vil Adria Action være et godt bud. Ønsker du derimod at få en rigtig vintervogn fra Adria, skal du vælge deres Alpina serie. Den bliver bygget med ALDE centralvarme og vandbåren gulvvarme, som standard. Samtidig med at den har en bedre vinterisolering. Du kan se mere om Adria Alpina her. For den prisbevidste, men stadig kvalitetskrævende køber, vil Adria Altea give dig gode muligheder for at finde en campingvogn. I Altea serien finder du 9 forskellige indretninger. I Adria Aviva serien finder du 7 forskellige indretninger. I denne serie finder du bl.a. 3 lette køjevogne. Som kronen på værket finder du den helt nye serie Adria Astella. Her er der 3 forskellige modeller at vælge imellem og her er der tale ren luksus i form af store vogne.


Vi har næsten altid alle Adria campingvogne hjemme, men er der en campingvogn med en indretning du mangler, skal du bare spørge os. Du kan klikke her og sende os en mail.

Vi er, hos TARUP Campingcenter, stolte af at være Adria forhandler. Adria har både billige campingvogne og campingvogne til dem, som ønsker lidt mere kvalitet og komfort. 

Ny Brugt
-
E
T
År: ukendt
NyBrugt
E kg
T kg
Førpris
TARUP CAMPINGCENTER A/S benytter cookies til at forbedre brugeroplevelsen og indsamle statistik omkring brugeradfærd. Når du fortsætter din færd på hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.