Sortering
  • Pris
  • Årgang
  • Mærke
Visning:
  • Liste
  • Grid

Hos TARUP Campingcenter, sælger vi både nye campingvogne og brugte campingvogne. Vi har ofte alle mærker på lager, fra de helt dyre, til de billig campingvogne. Der er  stor forskel på kvalitet og udstyr på brugte vogne, derfor er der også stor prisforskel. Når du køber en campingvogn hos TARUP, giver vi op til 12 måneders 100% garanti. Det er din tryghed når du handler hos os. Din campingvogn er 100% klargjort.

Af nye campingvogne sælger vi Adria, Bürstner, Dethleffs, Kabe samt Hero Camper.

Adria er Danmarks mest solgt campingvogn. Adria står for over 30% af nyvogns salget, Adria's mest solgt modelserie er Adora,  der som standard er meget veludstyret og derfor indenholder næsten alt hvad en campist kan ønske sig, af en ny campingvogn. Ønsker man en topudstyret campingvogn, så skal vi i Alpina serien. Alpina er standard med ALDE centralvarme, og vandbåren gulvarme. Det gør at du kan klare dig på selv de koldeste vinterdage i hele Norden. Derudover tilbyder Adria også serierne Aviva, Altea og den lille touringvogn Adria Action. 

Bürstner er i dag en af Tysklands førende producenter af campingvogne. Det synes især de mange tilfredse kunder, som år efter år tilbringer mange lykkelige timer i en Bürstner campingvogn.
Som ejer af en Bürstner nyder du godt af virksomhedens over 50 års erfaring og forkærlighed til et unikt design og de mange enestående nye udviklinger og gennemførte detail løsninger.
Fælles for alle campingvogne fra Bürstner er: fremragende kvalitet og forarbejdning og en harmonisk og smagfuld indretning med mange overraskende praktiske detaljer. Kort og godt, masser af plads med komfort uden grænser. Specielt har Bürstner udviklet nogle modeller i Premio og Averso serierne, som er udstyret med hæve- / sænkeseng, hvilket betyder, at du får mange sovepladser på en væsentlig kortere campingvogn.

Dethleffs, som produceres i det sydlige Tyskland, er i det bedre segment, hvad angår kvalitet. Dethleffs samler campingvogne med stor omtanke, og med anvendelse af de bedste materialer. Dethleffs tilbyder mange forskellige serier, her kan nævnes, Camper, Nomad, Generation og Exclusiv. Dethleffs kan for mange modellers vedkommende, bestilles som "SNOW"-version, hvor ALDE centralvarme og vandbåren gulvvarme er standard. 

Kabe produceres i Sverige, og er specielister i vintervogne. Kabe og er den mest velegnede campingvogn, til det nordiske klima. Alle Kabe campingvogne er standard med ALDE Centralvarme, vandbåren gulvvarme samt battericentral og meget meget mere. Isoleringen i vægge, tag og bund er så kraftig, at den er ekstra varm om vinteren og ekstra kold om sommeren. Kabe tilbyder serierne Classic, Ædelsten, Royal, Imperial og Hacienda.

Hero Camper er af den kategori, som kaldes "Teardrop". Vognene er små lette køretøjer, som mest henvender sig til outdoor kunder, som for eksempel fiskere, jægere, cykellister, vandrere eller de fer ellers ville bruge overnatning i shelter eller kuppeltelt. Vognene er dansk design, og samles i Sønderjylland.

Når dagen kommer og I henter Jeres campingvogn, hvad enten den er ny eller brugt, har vores professionelle værksteds team gennemgået vognen for fejl og mangler. Alt er klargjort 100%, for sikkerhed og funktionalitet skal være i orden. På det aftalte tidspunkt gennemgår vi sammen den rengjorte campingvogn, således at vi sammen sikrer, at I får indsigt i vognens tekniske udstyr og dermed det fulde udbytte af Jeres nyanskaffelse.

TARUP Campingcenter er DCU testcenter, så derfor bliver klargøring og test udført i henhold til DCU's krav og anbefalinger. 

Ny Brugt
-
E
T
År: ukendt
NyBrugt
E kg
T kg
Førpris
TARUP CAMPINGCENTER A/S benytter cookies til at forbedre brugeroplevelsen og indsamle statistik omkring brugeradfærd. Når du fortsætter din færd på hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.