Campingvogne til salg

Hos TARUP Campingcenter får du 12/6 mdr. 100 % garanti på den brugte campingvogn. Find et stort udvalg af nye og brugte campingvogne her - eller besøg os i Odense, og få en god snak om Jeres muligheder og behov, når I skal vælge en ny eller brugt campingvogn. 

Sortering
  • Pris
  • Årgang
  • Mærke
Visning:
  • Liste
  • Grid

Både nye og brugte campingvogne hos TARUP

I Odense har vi både nye og brugte campingvogne til salg. Det gælder både små brugte campingvogne, men også store brugte. Vi har ofte alle mærker på lager, fra de helt dyre, til de billige campingvogne. Der er stor forskel på kvalitet og udstyr på brugte vogne, derfor er der også stor prisforskel. Når du køber en brugt campingvogn hos TARUP, giver vi op til 12 måneders 100% garanti. Det er din tryghed når du handler hos os. Før en brugt campingvogn der skal til salg, bliver kørt om til salgs området, bliver den gennemgået på vores værksted.

 

Nye og bruge Adria campingvogne

Adria er blandt de campingvogne vi har til salg, og er samtidig blandt Danmarks mest solgte. Adria laver små campingvogne, middelstore og helt store campingvogne. Adria står for over 30% af ny vogns salget. Adria's mest solgt modelserie er Adria Adora, der som standard, er meget veludstyret og derfor indeholder næsten alt hvad en campist kan ønske sig, af en ny campingvogn. Ønsker man en topudstyret campingvogn, så skal vi i Adria Alpina serien. Adria Alpina er standard med ALDE-centralvarme, og vandbåren gulvarme. Det gør at du kan klare dig på selv de koldeste vinterdage i hele Norden.

Derudover tilbyder Adria også serierne Aviva, Adria Altea og den lille campingvogn Adria Action. Vi har altid flere brugte og nye campingvogne til salg af mærket Adria. En Adria campingvogn til salg, giver TARUP Campingcenter altid 100 % garanti, enter 6/12 måneder, alt efter årgang på campingvogne til salg. En Adria campingvogn til salg, bliver altid gennemgået af vores mekanikere og rengøringsdamen, inden at TARUP kan kalde det en "campingvogn til salg", TARUP Campingcenter har visse krav til vores personale og vores nye & brugte campingvogne inden campingvognene forlader vores værksted.

 

Bürstner campingvogne

Bürstner er i dag en af Tysklands førende producenter af campingvogne og autocamper. Det synes især de mange tilfredse kunder, som år efter år tilbringer mange lykkelige timer i en Bürstner campingvogn. Se alle vores Bürstner campingvogne her.

Som ejer af en Bürstner nyder du godt af virksomhedens over 50 års erfaring og forkærlighed til et unikt design og de mange enestående nye udviklinger og gennemførte detail løsninger.


Fælles for alle campingvogne fra Bürstner er: fremragende kvalitet og forarbejdning og en harmonisk og smagfuld indretning med mange overraskende praktiske detaljer. Kort og godt, masser af plads med komfort uden grænser. Specielt har Bürstner udviklet nogle modeller i Premio og Averso serierne, som er udstyret med hæve- / sænkeseng, hvilket betyder, at du får mange sovepladser på en væsentlig kortere campingvogn.

 

Dethleffs campingvogn

Dethleffs, som produceres i det sydlige Tyskland, er i det bedre segment, hvad angår kvalitet når vi snakker campingvogn til salg. Dethleffs samler campingvogne med stor omtanke, og med anvendelse af de bedste materialer. Dethleffs tilbyder mange forskellige serier, her kan nævnes, Camper, Nomad, Generation og Exclusiv. Dethleffs kan for mange modellers vedkommende, bestilles som "SNOW"-version, hvor ALDE-centralvarme og vandbåren gulvvarme er standard. TARUP Campingcenter har altid mange campingvogne til salg, både i nye og brugte campingvogne fra Dethleffs, så køb din campingvogn hos Tarup Campingcenter, vi er altid friske på en god handel.

 

Kabe campingvogne

Kabe produceres i Sverige, og er specielister i vintervogne. Kabe og er den mest velegnede campingvogn, til det nordiske klima. Alle Kabe campingvogne er standard med ALDE Centralvarme, vandbåren gulvvarme samt battericentral og meget meget mere. Isoleringen i vægge, tag og bund er så kraftig, at den er ekstra varm om vinteren og ekstra kold om sommeren. Kabe tilbyder serierne Classic, Ædelsten, Royal, Imperial og Hacienda. Se alle vores Kabe campingvogne her, og find den perfekte helårsvogn.

 

Knaus campingvogne

Knaus campingvogn til salg, er et andet stort campingvognsmærke fra Tyskland. Knaus vandt i 2017 prisen som årets campingvogn. Knaus Südwind er deres mest solgt model, både pga. deres flotte design og deres fornuftigt kvalitet, samtidig med at deres campingvogne til salg ligger på et fornuftigt prisniveau. Der gør at næsten alle kan være med. Knaus Sport Silver, er en flot designet campingvogn, hos TARUP har vi en del brugte campingvogne til salg fra Knaus. Knaus står i dag, som et meget stærkt brand, og er det 4 mest solgt campingvogns mærke i Damark. Der er mange Knaus campingvogn til salg i Danmark, som stadigvæk står flot, da de har en fornuftig kvalitet. 

 

Når vi snakker campingvogn til salg, er der mange paramenter som spiller ind, på selv standen, af den brugte campingvogn. Når en campingvogn bliver sat til salg, er det vigtigt, at man kender tilstanden på på den brugte campingvogn. Er den gastestet og fugttestet? Skal Truma gasovnen skiftes, har den haglskade eller andre skader. Når TARUP Campingcenter har en campingvogn til salg, er campingvognen både gastestet & fugttestet, samt alle dele efterset.

Når dagen kommer og I henter Jeres campingvogn, hvad enten den er ny eller brugt, har vores professionelle værksteds team gennemgået vognen for fejl og mangler. Alt er klargjort 100%, for sikkerhed og funktionalitet skal være i orden. På det aftalte tidspunkt gennemgår vi sammen den rengjorte campingvogn, således at vi sammen sikrer, at I får indsigt i vognens tekniske udstyr og dermed det fulde udbytte af Jeres nyanskaffelse af den købte campingvogn. 

TARUP Campingcenter i Odense, er DCU testcenter, så derfor er alle campingvogne til salg, klargjort og testet i henhold til DCU's krav og anbefalinger.  

Ny Brugt
-
E
T
År: ukendt
NyBrugt
E kg
T kg
Førpris
TARUP CAMPINGCENTER A/S benytter cookies til at forbedre brugeroplevelsen og indsamle statistik omkring brugeradfærd. Når du fortsætter din færd på hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.