KABE campingvogne til salg

Her på siden finder du vores nye og brugte KABE campingvogne til salg. Bag Kabe campingvogne ligger mere end 50 års erfaring med udvikling og fremstilling af campingvogne, og på Kabe fabrikken vælger de aldrig den lette vej. Derimod sørger Kabes hold af dygtige medarbejdere og udviklere for at tænke i nye baner, der kan være med til at forbedre Kabe campingvognene og forsøde campinglivet for campisterne. Der bliver derfor gerne tænkt i nye løsninger og materialer, når der skal udvikles på KABE campingvognene hjemme i Tenhult, og det kommer dig som campist til gode. Vil du have fuld frihed til at nyde din næste ferie lige der, hvor du ønsker det, så kan en KABE campingvogn meget vel være det rette valg for dig.

Vi har også en oversigt over alle vores campingvogne til salg.

 

Sortering
  • Pris
  • Årgang
  • Mærke
Visning:
  • Liste
  • Grid

Hvorfor skal du købe en KABE campingvogn?

Der er flere gode grunde til at vælge en KABE campingvogn, som er en yderst god campingvogn. Forskellen er måske ikke til at se ved første øjekast, men den kan hurtigt mærkes, når du tager din KABE campingvogn i brug. Kabe har specialiseret sig i at lave vintervogne, og deres campingvogne er skabt med det skandinaviske klima for øje. En KABE campingvogn udgør derfor et godt valg, hvis du er på udkig efter en campingvogn til salg til brug i vinterhalvåret.

Af klare fordele ved KABE campingvogne kan blandt andet nævnes monteringen af varmesystemet, varmecirkulation, ventilation samt tætninger og vinduer, og det er også nogle af grundene til, at en KABE campingvogn er en fantastisk vogn til vinterbrug. Isoleringen i vægge, tag og bund er yderst kraftig, hvilket er med til at sikre, at den er ekstra varm om vinteren og ekstra kold om sommeren. Nye løsninger testes grundigt, inden de tages i brug på KABES egen fabrik, som er blandt de mest moderne i Europa. Vælger du en KABE campingvogn, så kan du med andre ord være sikker på, at intet er overladt til tilfældighederne. Vil du være sikker på god komfort og fuldendte løsninger, så kan du med fordel se nærmere på vores KABE campingvogne til salg.

 

Stort udvalg af KABE campingvogne til salg

Alle KABE campingvogne til salg er som standard med ALDE-centralvarme, vandbåren gulvvarme, battericentral og meget mere, og det får du altså med i købet, uanset hvilken model du vælger. KABE står bag serierne Estate, Ædelsten, Royal, Imperial og Hacienda. Nedenfor kan du blive klogere på de forskellige KABE campingvognsmodeller, så det bliver lidt nemmere for dig at finde den rette model.

KABE Royal er den mest solgte modelserie blandt alle KABE campingvognene, og med vognene i den serie kan du nyde godt af en lang række af standardudstyr, ligesom du også får centralstøvsuger, glatte sider, ATC, gasbageovn m.m. Her er der virkelig tale om en serie for den kræsne kunde, der ikke vil nøjes.

KABE Imperial er udstyrsserien lige over KABE Royal. Ud over det udstyr, der er med i Royal-serien, får du også aircondition, komfur med induktion, HEKI 2 de luxe tagluge med integreret lys, automatisk tømning af vandsystemet (KABE AutoDrain), mikrobølgeovn samt en vogn i Innovation Design. Med Imperial-serien får du desuden mulighed for at vælge mellem skindvarianter og forskellige varianter af stof.

Også med KABE Ædelsten får du campingvogne med et højt udstyrsniveau. Listen er dog lidt kortere end med de ovenstående modeller, men du kan være sikker på også at få den velkendte KABE kvalitet, hvis du vælger en af modellerne fra KABE Ædelsten-serien. Dem finder du også blandt vores nye og brugte KABE campingvogne til salg.

KABE Estate er en serie af campingvogne med det mest basale udstyr og lidt færre tilvalg. Det er her, du finder de billigste KABE campingvogne, men kvaliteten er der bestemt ikke givet køb på af den grund. Også med KABE Estate, der er efterfølgeren til KABE Classic, får du design, sikkerhed og kvalitet i særklasse.

Hos Tarup Campingcenter kan vi tilbyde modeller fra alle de ovennævnte serier, og vores udvalg tæller både nye og brugte KABE campingvogne. Finder du ikke den KABE campingvogn, du søger, så kontakt os gerne. Så ser vi gerne på, om vi kan finde den vintervogn, du er på udkig efter.

 

Nye og brugte KABE campingvogne

Hos Tarup Campingcenter forhandler vi både nye og brugte KABE campingvogne. Prisen på en KABE campingvogn afhænger af flere forskellige ting, og hvorvidt der er tale om en ny eller brugt model er en af de helt afgørende faktorer. Derudover er også størrelsen samt mængden af ekstraudstyr afgørende for prisen, du skal betale for en KABE campingvogn. Uanset hvilken model du søger, og hvad dit budget er, så har du god mulighed for at finde din nye campingvogn hos Tarup Campingcenter, da vi forhandler mange forskellige modeller. Tag gerne et kig her på siden, hvis du er nysgerrig på priserne på en ny eller brugt KABE campingvogn. Vi garanterer, at du her får en campingvogn i god kvalitet, hvori du kan nyde mange gode stunder.

 

Tarup Campingcenter er din KABE campingvogn forhandler

Hos Tarup Campingcenter har du rig mulighed for at finde din næste KABE campingvogn. Vi fører nemlig et stort udvalg af forskellige modeller. Uanset om du søger en ny eller brugt KABE campingvogn, og om den skal være stor eller lille, så har vi en model, der passer til dig.

Vi har været forhandler af KABE campingvogne siden 2011, og vi har gennem årene fået et indgående kendskab til de forskellige modeller. Vi står derfor også klar til at vejlede dig i forbindelse med købet af din nye eller brugte KABE campingvogn. Du kan ringe til os på 66 16 18 18, og du er også velkommen til at møde op på vores adresse i Odense SØ, hvis du ønsker at se nærmere på de forskellige modeller. Vi ser frem til at hjælpe dig med at finde den rette KABE campingvogn, som kan udgøre en dejlig ramme for din næste ferie. 

Ny Brugt
-
E
T
År: ukendt
NyBrugt
E kg
T kg
Førpris
TARUP CAMPINGCENTER A/S benytter cookies til at forbedre brugeroplevelsen og indsamle statistik omkring brugeradfærd. Når du fortsætter din færd på hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.