Kabe campingvogne til salg

Her finder du vores nye & brugte Kabe campingvogne til salg. En svensk KABE campingvogn er resultatet af mere end 50 års udvikling og fremstilling af campingvogne i Tenhult, ganske tæt på Jönköping i Småland.

Sortering
  • Pris
  • Årgang
  • Mærke
Visning:
  • Liste
  • Grid

Køb KABE Campingvogn hos Tarup Campingcenter

KABE fabrikken vælger aldrig den lette måde. Derimod sørger KABE for at deres dygtige medarbejdere og udviklere, altid søger mod nye løsninger og nye materialer til deres campingvogne og autocampere, for at forsøde livet i campingvognen og gøre campistens hverdag mere enkel. I alle KABE´s campingvogne er der mange forskellige metoder og smarte løsninger, som er patentanmeldt, og dem har KABE udviklet hjemme i Tenhult.

Du kan måske ikke lige se forskellen straks, men den kan sagtens føles ved brug. Her er der eksempelvis tale om monteringen af varmesystemet, varmecirkulation, ventilation, tætninger og vinduer, som gør det hele til en campingvogn, til vinter brug. Alt dette for at du bare bliver mere og mere tilfreds for hvert år, der går. Køb din KABE hos TARUP Campingcenter, som er din campingvognsforhandler. KABE på Fyn - midt i Danmark!

 

KABE Royal

Af KABE campingvogne kan du f.eks. vælge den mest solgte modelserie, nemlig KABE Royal. I denne serie får du udover al det standard udstyr, der er i en KABE, f.eks. centralstøvsuger, glatte sider, ATC, gasbageovn osv. Her er virkelig tale om en serie for den kræsne kunde.

KABE Imperial

Udstyrs serien over KABE Royal hedder KABE Imperial. Her får du foruden al det udstyr, der er i Royal serien også aircondition, komfur med induktion, HEKI 2 de luxe tagluge (med integreret lys), automatisk tømning af vandsystemet (KABE AutoDrain), microbølgeovn samt en vogn i Innovation Design. Med Imperial serien kan du vælge mellem skindvarianter og 5 varianter af stof.

KABE Ædelsten

Vælger du en campingvogn fra KABE ædelstens serien, får du stadig en KABE med et højt udstyrsniveau - forskellen er bare, at listen med ekstraudstyr, er lidt kortere, men du får stadig den samme gode KABE kvalitet.

KABE Classic

KABE Classic serien finder du en KABE med det mest basale udstyr og lidt færre tilvalg. Kvaliteten bliver der ikke givet køb på!

 

KABE forhandler

Hos TARUP Campingcenter, i Odense, finder du ovenstående nye og brugte KABE campingvogne på lager. Finder du ikke den KABE campingvogn du søger, så kontakt os, så skal vi se om vi kan finde, den vintervogn du søger. 

TARUP Campingcenter har været campingvognsforhandler af KABE siden 2011.

 

KABE Smart-D system - sådan virker det

Det nye styresystem til KABE - Smart-D, er et avanceret system, hvorfra du kan styre alt elektronisk.
Du har mulighed for at skrue op og ned for dit lys via panelet. 
Du kan styre din ALDE centralvarme, eller dit klima/aircon anlæg, hvis du har valgt at få dette tilkoblet. 
Endvidere kan du få tilsluttet din wifi router, (dog skal den være af et bestemt mærke) og derfra, kan du styre dit Smart-D via din SmartPhone. 
Klik på linket her under og få meget mere information omkring det nye KABE system. 
Se her hvordan det virker: https://www.kabe.se/dk/campingvogne/kabe-smart-d/

 

Ny Brugt
-
E
T
År: ukendt
NyBrugt
E kg
T kg
Førpris
TARUP CAMPINGCENTER A/S benytter cookies til at forbedre brugeroplevelsen og indsamle statistik omkring brugeradfærd. Når du fortsætter din færd på hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.