Sortering
  • Pris
  • Årgang
  • Mærke
Visning:
  • Liste
  • Grid

 

En svensk KABE campingvogn er resultatet af mere end 50 års udvikling og fremstilling af campingvogne i Tenhult, ganske tæt på Jönköping i Småland.

KABE fabrikken vælger aldrig den lette måde. Derimod søger KABE for at deres dygtige medarbejdere og udviklere, altid søger mod nye løsninger og nye materialer til deres campingvogne og autocampere, for at forsøde livet i campingvognen og gøre campistens hverdag mere enkel. I alle KABE´s campingvogne er der mange forskellige metoder og smarte løsninger, som er patentanmeldt, og dem har KABE udviklet hjemme i Tenhult.

Du kan måske ikke lige se forskellen straks, men den kan sagtens føles ved brug. Her er der eksempelvis tale om monteringen af varmesystemet, varmecirkulation, ventilation, tætninger og vinduer, som gør det hele til en campingvogn, til vinter brug. Alt dette for at du bare bliver mere og mere tilfreds for hvert år, der går. Køb din KABE hos TARUP Campingcenter, som er din campingvognsforhandler. KABE på Fyn - midt i Danmark!

Hos TARUP Campingcenter finder du ovenstående nye og brugte KABE campingvogne på lager. Finder du ikke den KABE campingvogn du søger, så kontakt os, så skal vi se om vi kan finde, den vintervogn du søger. 

TARUP Campingcenter har været campingvognsforhandler af KABE siden 2011.

 

KABE Smart-D system - sådan virker det

Det nye styresystem til KABE - Smart-D, er et avanceret system, hvorfra du kan styre alt elektronisk.
Du har mulighed for at skrue op og ned for dit lys via panelet. 
Du kan styre din ALDE centralvarme, eller dit klima/aircon anlæg, hvis du har valgt at få dette tilkoblet. 
Endvidere kan du få tilsluttet din wifi router, (dog skal den være af et bestemt mærke) og derfra, kan du styre dit Smart-D via din SmartPhone. 
Klik på linket her under og få meget mere information omkring det nye KABE system. 
Se her hvordan det virker: https://www.kabe.se/dk/campingvogne/kabe-smart-d/

Ny Brugt
-
E
T
År: ukendt
NyBrugt
E kg
T kg
Førpris
TARUP CAMPINGCENTER A/S benytter cookies til at forbedre brugeroplevelsen og indsamle statistik omkring brugeradfærd. Når du fortsætter din færd på hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.