Buler i campingvogn

Buler i campingvognen kan opstå af mange grunde. En almindelig årsag er haglskader. Haglsten kan falde ned med tilstrækkelig kraft til at lave en bule i campingvognens ydre. En anden mulighed er, at campingvognen har været involveret i et mindre sammenstød, f.eks. at den er blevet ramt af en lavtflyvende gren eller skrabet af en forbipasserende bil.

Hvis du opdager buler i din campingvogn, er det vigtigt at få dem repareret så hurtigt som muligt. Buler kan svække campingvognens struktur og gøre den mere sårbar over for yderligere skader. I alvorlige tilfælde kan buler endda medføre, at campingvognen bliver ustabil. Så hvis du opdager buler i din campingvogn, uanset hvor små de er, skal du sørge for at få dem repareret med det samme.

 

Udretning af buler på campingvognen

Hvis du har en bule i din campingvogn, er der nogle få ting, du kan gøre for at reparere den. En mulighed er at tage den med på et værksted og få de professionelle til at reparere den for dig. Dette er normalt den bedste løsning, da de har det rette værktøj og udstyr til at reparere bulen korrekt. Derfor er det også vores klare anbefaling, at du ikke forsøger dig med at reparere bulen i campingvognen selv. Det kan være vanskeligt, og hvis det ikke gøres korrekt, kan det gøre problemet værre. Ved at lade os stå for at udrette bulen i din campingvogn undgår du at skade din campingvogn yderligere, og du er sikker på, at reparationen af bulen eller bulerne udføres korrekt.  

 

Dækker forsikringen buler i campingvognen?

Hvis du har en kaskoforsikring på din campingvogn, dækker den buler i campingvognen, der er forårsaget af uheld. Det kan være buler forårsaget af enten hærværk, ved færdselsuheld eller buler ved parkering. Buler i campingvognen der kommer i forbindelse med stormvejr, f.eks. nedfaldne grene, eller hagl er også dækket af kaskoforsikringen.

Medmindre du selv aktivt laver en skade med vilje, bør buler i campingvognen være dækket af din kaskoforsikring.

 

Reparation af side på campingvogn

Har du fået en bule i siden på campingvognen, bør du få repareret bulen hurtigst muligt. Er der tilmed enten hul eller en revne i siden på din campingvogn, er det endnu vigtigere at få den repareret hurtigst muligt. Det er nemlig meget vigtigt, at der ikke kan trænge vand eller fugt ind i siden på campingvognen, som forårsager mere skade.

Vi udfører reparationer af sider på campingvogne, uanset skadens omfang og størrelse. Ønsker du at få repareret siden på din campingvogn, er vi klar til at hjælpe dig. Er skaden på siden af din campingvogn dækket af din kaskoforsikring, skal du først kontakte dit forsikringsselskab for at anmelde skaden. Herefter kontakter du os og udfylder en blanket, der beskriver hvilken slags skade, der er sket på siden af din campingvogn. Vi laver et eftersyn af skadens omfang, ligesom en taksator også vil besigtige skaden og vurdere dets omfang. Når skadens omfang er opgjort, beregnes prisen for at få repareret siden på din campingvogn.

Du kan læse mere om processen for forsikringsskader på campingvogne her. Her kan du også downloade en blanket til forsikringsskaden.

Husk at arbejde, der er udført på vores værksted, er omfattet af garanti!

 

Reparation af tag på campingvogn

Taget er en af de vigtigste dele på campingvognen. Taget beskytter ikke kun dig og dine ejendele mod vind og vejr, men det giver også strukturel støtte til hele campingvognen. Desværre kan campingvognens tag være modtageligt for skader som følge af vejret og andre faktorer. Hvis dit tag på campingvognen er blevet beskadiget, er det vigtigt at få det repareret så hurtigt som muligt for at undgå yderligere skader på din campingvogn.

Der er et par forskellige muligheder, når det gælder reparation af et campingvognstag. En mulighed er at udskifte hele taget på campingvognen. Denne mulighed er normalt kun nødvendig, hvis skaden på taget er omfattende. En anden mulighed er at reparere enkelte paneler på taget af campingvognen. Denne løsning er ofte billigere end at udskifte hele taget og kan være lige så effektiv til at udbedre skader. Hvad der er den bedste løsning, afhænger af skadens omfang.

Hvis du har bemærket skader på dit campingvognstag, skal du ikke vente med at få det repareret. Jo hurtigere du får det repareret, jo mindre sandsynligt er det, at der opstår yderligere skader. Så hvis du mener, at dit campingvognstag skal repareres, så vent ikke – kontakt os i dag, så vi kan få repareret taget på din campingvogn.

Ønsker du at få udført reparation af taget på din campingvogn, er vi klar til at hjælpe dig. Hvis reparationen kan dækkes af din forsikring, skal du huske at anmelde skaden til dem, inden vi påbegynder reparationen af skaden på taget af din campingvogn.

Når du afleverer din campingvogn hos os, skal du have udfyldt en blanket, der beskriver omfanget af skaden på dit campingvogntag. Herefter vil vi først og fremmest lave en grundig undersøgelse af skadens omfang for at vurdere, hvordan vi bedst muligt kan reparere taget på din campingvogn. Er der tale om en forsikringssag, sender vi opgørelsen over skaden videre til en taksator. Når reparationen er godkendt af din forsikring, går vi i gang med at reparere taget på din campingvogn.

Du kan læse mere om processen for forsikringsskader på campingvogne her. Her kan du også downloade en blanket til forsikringsskaden.

Husk at arbejde, der er udført på vores værksted, er omfattet af garanti!

 

Få udført reparation af buler i campingvognen

Uanset hvor på campingvognen du har fået en bule, er det muligt for os at hjælpe dig med at udrette den/dem. Vi har et stort værksted med 3 lifte, der gør at vi kan arbejde på alle denne af campingvognen fra taget til undervognen.

Vi reparerer store som små buler på campingvogne. Selve reparationen og udretningen af bulerne udføres af vores erfarne og kvalificerede teknikere.

Vores værksted er godkendt som DCU testcenter, hvilket gør at vi lever op til krav og standarder, så du er i trykke hænder, når du afleverer din campingvogn på vores værksted.

Kontakt vores værksted på 6616 1818 eller verksted@tarup.dk. Så aftaler vi, hvornår du kan komme forbi med din campingvogn.

TARUP CAMPINGCENTER A/S benytter cookies til at forbedre brugeroplevelsen og indsamle statistik omkring brugeradfærd. Når du fortsætter din færd på hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.