Dethleffs campingvogne

Her finder du vores nye & brugte Dethleffs campingvogne til salg. Dethleffs er Europas ældste caravanfabrik. Allerede i 1931 startede Arist Dethleffs produktionen af Dethleffs campingvogne og fabrikken fylder godt i landskabet i byen Isny, tæt på Bodensøen i det sydlige Tyskland. Dethleffs er endvidere Europas største producent af autocampere.

Sortering
  • Pris
  • Årgang
  • Mærke
Visning:
  • Liste
  • Grid

 

Dethleffs Campingvogn

TARUP Campingcenter har repræsenteret Dethleffs på Fyn siden efteråret 1992. Som på alle andre områder satser Dethleffs på langvarige relationer - og helst til kunden - deraf det kendte slogan "Dethleffs - en ven af familien".

Der findes næsten ikke det ønske til en campingvogn, som ikke kan løses i Dethleffs store og varierede program. Det store program indeholder idag mange model serier;  C´Joy, C´Go, C´Go UP, AERO, Camper, Camper D-line, Nomad og Beduin Scandinavia - i alt 56 forskellige vogne, fordelt på disse serier - mon ikke du kan finde, en der passer, til præcis, dit behov!

C'joy fra Dethleffs 

Den perfekte begynder campingvogn. Dethleffs campingvognen fra C'joy serien, inderholder kun det basale, hvad en campist skal bruge, til sin første nye eller brugte campingvogn. Eller hvis man skulle ønske at rejse på meget små veje. Dette er muligt med Dethleffs C'joy da vognen kun har en bredde på 2,12 m. Dethleffs har opbygget konstruktionen på taget af campingvognen sådan at møder man et haglvejr, vil dette ikke gøre skade på din Dethleffs campingvogn, da taget er bygget i GFK-glasfiber. Dethleffs C'joy er bygget med fokus på lav egenvægt, der giver muligheden, for at de flest personbiler kan trække denne Dethleffs campingvogn, uden at skulle have stort kørekort. Dethleffs C'joy er bygget i en serie på 5 forskellige modeller, fra den mindste 410 LK til den største Dethleffs C'joy 480 QLK med stor dobbeltseng og køjer. 

C'Go fra Dethleffs 

Campingvognen, er den gode all-around campingvogn, der findes i 6 (+ 2 i C´Go UP) forskellige planløsninger. Der er både til børnefamilien med ønske om køje campingvogne eller til dem som ønsker behagelige enkeltsenge eller en dobbeltseng i sove afdelingen. Dethleffs C'Go er bygget af GFK-glasfiber på tag, front og bagende, hvilket gør den modstandsdygtig overfor hårdt vejr som f.eks. hagl. Dethleffs har bygget denne campingvogn med fokus på lav egenvægt, flot design, og med masser af opbevarings plads. 

AERO - 90 års jubilæums model fra Dethleffs

Aero kommer i 8 forskellige indretninger i et luftigt designkoncept og friske farver. I jubilæums udgaven får du desuden en masse ekstra udstyr oveni, som standard

Camper fra Dethleffs 

Den perfekt børnefamilie campingvogn, med stort fokus på børn i centrum. Dethleffs campingvognen er bygget i solide materialer, som er mere hårdføre, hvilket også gør at vognen har en lidt højere egenvægt. I Dethleffs Camper er der altid plads til alle, uanset om man er en stor eller lille familie. Den største Dethleffs campingvogn kan fås, med op til 9 sovepladser og med 4 køjer. Dethleffs har bygget 8 forskellige slags Dethleffs Camper indretninger, fra den lille 450 til den helt store 730 FKR. Der udover kommer der 4 indretninger i Camper D-Line, hvor du får en masse ekstraudstyr, bl. a. glatte sider og alufælge, med i en skarp pris! Dethleffs Camper kommer standard med en stor udstyrs pakke, med stor lasteevne, el-gulvvarme, bedre siddekomfort, usb-stik osv. Er man til vintercamping, kan man tilkøbe Snow pakken som indeholder ALDE centralvarme og vandbåren gulvvarme, hvilket gør din Dethleffs vinter klar. 

Nomad fra Dethleffs 

Makeover i 2020 model programmet, med nyt udvendigt design til årgang 2022 og med mulighed for bestilling af panorama vindue i front og i loftet. Dethleffs Nomad kommer standard med led-lyspakke, krom pyntelister, ny designede baglygter. Dethleffs Nomad serien har 13 forskellige indretninger, som alle henvender sig til den individuelle bruger, med forskellige ønsker og behov. 

Dethleffs Beduin Scandinavia

Kongen over Dethleffs campingvogne. Med denne flotte campingvogn, behøver man ikke tage på et 5 stjernet hotel, det har du allerede med, bare på hjul. Tag på vinterferie i Norge eller til solens syd, det har ingen betydning for denne Dethleffs. Selve køkkendelen er lavet af de bedste materialer og nogle vil sige, at det egner sig til en Michelin stjerne. Sengene er bygget af solide material og der lagt 7-zoners koldskums madrasser i, der giver den bedste ligge komfort. Dethleffs campingvognen er i den tunge ende, både vægt og prismæssigt, dette er dog helt retfærdigt for denne Dethleffs. Beduin Scandinavia fås i 10 forskellige grundrids, hvoraf de 3 nye Beduin Scandinavia 550BET, 550RD og 550SE, er helt nye indretninger, til årgang 2022 !

Hos TARUP Campingcenter finder du ovenstående, nye Dethleffs campingvogne, samt brugte Dethleffs campingvogne.

Ny Brugt
-
E
T
År: ukendt
NyBrugt
E kg
T kg
Førpris
TARUP CAMPINGCENTER A/S benytter cookies til at forbedre brugeroplevelsen og indsamle statistik omkring brugeradfærd. Når du fortsætter din færd på hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.