Dethleffs campingvogne

 

Her finder du vores nye og brugte Dethleffs campingvogne til salg. Allerede i 1931 startede produktionen af Dethleffs campingvogne på fabrikken, som ligger i byen Isny i det sydlige Tyskland, og det gør Dethleffs til Europas ældste caravanfabrik. Det er således mange års erfaring, der går forud for design og produktion af hver eneste Dethleffs campingvogn. Dethleffs er ikke kun Europas ældste, men også den største producent af autocampere. Vil du have tysk kvalitet, når det er allerbedst, så kan du med fordel gå efter en Dethleffs campingvogn. Du kan trygt handle din næste Dethleffs campingvogn hos Tarup, da vi har mange års erfaring med dette brand. Faktisk fejrede vi 30 års jubilæum i 2022 med Dethleffs.

Vi har også en oversigt over alle vores campingvogne til salg.

Dethleffs 2024 kataloget: Dethleffs katalog 2024 

Dethleffs Camper D-line 2024: Prisliste Camper D-line 2024

Dethleffs caravan prisliste 2024: Dethleffs caravan prisliste 2024

Dethleffs 2024 tekniske specifikationer: Dethleffs tekniske specifikationer 2024

 

Sortering
  • Pris
  • Årgang
  • Mærke
Visning:
  • Liste
  • Grid

Dethleffs campingvogne til salg

Hos Tarup Campingcenter har vi et alsidigt udvalg af campingvogne til salg, så vi på den måde kan være sikre på at kunne tilbyde noget for ethvert behov. Blandt vores campingvogne til salg finder du også en række af Dethleffs campingvogne. Dethleffs står bag hele 56 forskellige vogne fordelt på 8 forskellige serier. Så uanset hvilket ønske du har til din kommende campingvogn, så har du mulighed for at finde det blandt de mange forskellige modeller fra Dethleffs. Blandt vores Dethleffs campingvogne er der således god mulighed for at finde dit nye mobile hjem, og her har du mulighed for at blive den lykkelige ejer af en ny såvel som en brugt Dethleffs campingvogn.

 

Hvorfor skal du vælge en Dethleffs campingvogn?

Fordelene ved at vælge en Dethleffs campingvogn er mange. Det er en god campingvogn bygget på mange års erfaring, og designet er derfor gennem årene løbende blevet forbedret og optimeret. Samtidig kan du være sikker på, at en Dethleffs campingvogn er samlet med stor omtanke, og at der er blevet gjort brug af de bedste materialer. Der er med andre ord tale om campingvogne i det bedre segment. Fælles for alle Dethleffs modeller er, at de er udviklet med fokus på den langvarige relation, og de arbejder derfor ud fra sloganet Dethleffs – en ven af familien. Det store udvalg af modeller er en anden god grund til at se nærmere på Dethleffs campingvognene, for her er der god mulighed for at finde en model, der passer perfekt til dine behov, uanset hvilke ønsker du måtte have til størrelse, sovepladser og ekstraudstyr.

 

Tarup Campingcenter forhandler mange forskellige Dethleffs campingvogne

Hos Tarup Campingcenter sætter vi en ære i at have campingvogne for ethvert behov, og vi har derfor også mange forskellige Dethleffs campingvogne - Det gælder både nye og brugte Dethleffs campingvogne. I det store og varierede Dethleffs-program er der næsten ikke det ønske, der ikke kan opfyldes. Nedenfor kan du blive klogere på, hvordan de forskellige Dethleffs-serier adskiller sig fra hinanden, så du nemmere kan finde den rette Dethleffs campingvogn for dig.

 

Dethleffs C’joy

Dethleffs C´joy udgør den perfekte campingvogn for begyndere udi campinglivet. Den rummer nemlig det basale af, hvad en campist skal bruge. En campingvogn fra C’Joy-serien udgør også et godt valg, hvis du ønsker at rejse på meget små veje, da den har en bredde på bare 2,12 meter. Dethleffs C’joy campingvogne har desuden en lav vægt, som gør, at de fleste personbiler kan trække den. Taget på campingvognen er opbygget i GFK-glasfiber, som er med til at sikre, at den ikke vil tage skade, hvis et haglvejr skulle ramme. Dethleffs C’joy campingvogn er bygget i en serie på 5 forskellige modeller, hvoraf den mindste er 410 LK, og den største er Dethleffs C’joy 480 QLK med stor dobbeltseng og køjer.

 

Dethleffs C’Go

Med Dethleffs C’Go får du en god all-round campingvogn, som fås i 6 forskellige planløsninger samt to yderligere i C’Go UP-serien. I Dethleffs C’Go-serie er der både modeller for børnefamilien med ønske om campingvogne med køjer samt til dem, der ønsker behagelige enkeltesenge eller dobbeltseng i soveafdelingen. Dethleffs C’Go er lavet med GFK-glasfiber på både tag, front og bagende, hvilket gør den modstandsdygtig over for hårdt vejr som for eksempel hagl. Dethleffs har designet C’Go campingvognene med fokus på lav egenvægt, et flot design og masser af opbevaringsplads.

 

Dethleffs Aero

Også Dethleffs Aero campingvogne er lavet med robust GFK-tag på både tag, front og bagende, som på effektiv vis beskytter mod vind og vejr. Denne model kommer i otte forskellige indretninger, som alle byder på et luftigt designkoncept og friske farver. I jubilæumsudgaven får du desuden en masse ekstraudstyr oveni som standard. Dethleffs Aero-serie er kendetegnet ved pålidelighed, solid kvalitet og et usædvanligt moderne designsprog, og det er derfor alt sammen noget, du kan nyde godt af, hvis du lader valget falde på en af modellerne i denne serie, som vi også fører et udvalg af brugte og nye modeller fra her hos Tarup Campingcenter.

 

Dethleffs Camper

En Dethleffs Camper er den perfekte campingvogn til børnefamilien, da der her er tale om en familiecampingvogn, der er lavet med netop de yngre campister for øje. Dethleffs Camperen er bygget i mere hårdføre materialer end andre Dethleffs campingvogne, og den har derfor en lidt højere egenvægt.

Uanset om der er tale om en stor eller lille familie, så er der god plads i en Dethleffs Camper. Dethleffs har bygget 8 forskellige slags Camper-indretninger fra den mindste 450 og til den helt store 730 FKR, som fås med op til 9 sovepladser og fire køjer. Derudover kommer der fire indretninger i Camper D-Line, hvor du får masser af ekstraudstyr såsom glatte sider og alu-fælge til en skarp pris. Dethleffs Camper kommer som standard med en stor udstyrspakke med stor lasteevne, el-gulvvarme, bedre siddekomfort, UBS-stik og meget andet. Planlægger du at campere om vinteren også, så kan du med fordel tilkøbe SNOW-pakken som indeholder ALDE centralvarme og vandbåren gulvvarme.

 

Dethleffs Nomad

Dethleffs Nomad er luksusvognen for to personer. Dethleffs Nomad har fået en makeover i programmet for 2020 og er lavet med et nyt udvendigt design til årgang 2022 og med mulighed for bestilling af panoramavindue i front og i loftet. Dethleffs Nomad kommer som standard med LED-lyspakke, krom pyntelister og nydesignede baglygter. Dethleffs Nomad-serien har 13 forskellige indretninger, og der er derfor god mulighed for at finde en model, der opfylder dine ønsker og behov.

 

Dethleffs Beduin

Dethleffs Beduin Scandinavia ynder vi at kalde kongen af alle Dethleffs campingvogne. Med en Dethleffs Beduin Scandinavia behøver du ikke at tage på 5-stjernet hotel, for det får du nemlig her som en mobil løsning på hjul. Om du vil på vinterferie i Norge eller afsted til sydens sol, så er der rig mulighed for det med Dethleffs Beduin Scandinavia. Selve køkkendelen er lavet af de bedste materialer og giver dig derfor mulighed for at lave lækker mad på turen. Sengene er bygget af solide materialer, og så er der lagt 7-zoners koldskumsmadrasser i, som sikrer, at du får den bedste liggekomfort. Med disse løsninger ligger Dethleffs Beduin campingvognen i den tunge ende, både når det kommer til pris og vægt. Beduin Scandinavia fås i 10 forskellige grundrids, hvoraf Beduin Scandinavia 550BET, 550RD og 550SE er helt nye indretninger til årgang 2022.

 

Find din Dethleffs campingvogn hos Tarup Campingcenter

Er du på udkig efter en Dethleffs forhandler, så er du kommet til det rette sted. Hos Tarup Campingcenter har vi siden efteråret 1992 været Dethleffs forhandler, og vi har derfor også et indgående kendskab til de forskellige modeller. Du kan derfor roligt spørge os til råds, hvis du skulle få brug for hjælp til at finde den Dethleffs campingvogn, der på bedste vis opfylder dine behov. Her har du mulighed for at finde både nye og brugte Dethleffs campingvogne til salg. Vi er altid klar på en god handel, så kig gerne indenfor i vores butik på Agerhatten 31 i Odense SØ – lige midt i Danmark. Du er også velkommen til at give os et kald på 66 16 18 18 for at høre mere om vores udvalg af Dethleffs campingvogne eller nogle af vores andre modeller. 

Ny Brugt
-
E
T
År: ukendt
NyBrugt
E kg
T kg
Førpris
TARUP CAMPINGCENTER A/S benytter cookies til at forbedre brugeroplevelsen og indsamle statistik omkring brugeradfærd. Når du fortsætter din færd på hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.