Isabella Villa

Isabella Villa

Isabella Villa

Isabella Villa - Det ultimative helårs fortelt til camping.

Fortelt findes i 5 forskellige størrelse fra 550 cm til 950 cm, og en dybden på 300 cm. Fælles for alle modellerne er, at du kan design det som du har lyst, ud fra de forskellige front stykker og modul tilvalg der findes, hvilket gør at Isabella Villa er et helt unik helårs fortelt. 

Konstruktionen er gennemtænkt fra Isabella, som har sikret, at få de bedste produkter, der giver den største stabilitet og lang holdbarhed. Konstruktionen er bygget 40 x 40 mm stålprofiler, og dugen er lavet i PVC/Polyestersvejsede sammenføjninger, samt 520 g/m2. som sørge for at give et optimalt indeklima og lang holdbarhed.  

Villa levers med 2 x 70 cm bagvægsdele der gør at åbningen er 140 cm minder end fortelts dele, denne fordele gør at man kan kører sin nye eller brugte campingvogn til teltet og derfra igen, uden problemer. Dette er hvad man kalder slusen, hvor der også medfølger 2 stk. puder, der gør at Isabella villaen lukker helt tæt til din campingvogn. Dette gør også at du kan bruge villaen, på næste alle størrelse campingvogn, der kan dog være behov for speciel tilretning, hvis du har en meget lille campingvogn. Dog er alting muligt :). 

 

Villaen skal kunne bruges i de dejlige sommerdag på campingpladsen, og de ekstremt kolde dage. Derfor er villa opbygget med en optimal taghældning, der søger for at sneophobning er minimal, samtidig gør udhænget at det ikke falder ned på vinduerne, hvis der skulle komme et ordenligt regnskyl, som giver minimal vedligeholdelse. 

Alt efter hvad størrelse villa fortelt du vælger skal du selv design dette. Alt efter hvad størrelse har man forskellige valg muligheder, dette kan du se i billedet her: 

Alle moduler er samlet med lynlås, hvilket gør opbygning af teltdugen meget simpel, eller hvis man man en del som skal udskiftes. 

Det er f.eks. muligt at udvide sit Villa fortelt med en overdækket veranda. Denne kan bygges til for enden af forteltet. Derved får man et overdækket opholdsareal, hvor man har læ for både sol, regn, sne og vind.

Du kan bestille Isabella til at opstille dit nye VILLA fortelt - du kan også bestille Isabella til at bygge gulvet 

Ellers kan du se en opsætning af et Isabella villa her i videoen. 

TARUP CAMPINGCENTER A/S benytter cookies til at forbedre brugeroplevelsen og indsamle statistik omkring brugeradfærd. Når du fortsætter din færd på hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.