Isabella Villa

Isabella Villa

Isabella Villa

Få det ultimative helårsfortelt med Isabella Villa

Isabella Villa findes i 5 forskellige størrelser fra 550 cm til 950 cm, og med en dybde på 300 cm. Som noget helt nyt, kan du nu også få Isabella Villa i en version der er 370 cm. dyb. Fælles for alle Isabella Villa modellerne er, at du kan designe dem, som du har lyst, ud fra de forskellige front- stykker og modul-tilvalg der findes. Dette gør Isabella Villa til et helt unikt helårs fortelt. 

Konstruktionen er gennemtænkt fra Isabella, som har sikret, at få de bedste produkter, der giver den største stabilitet og længst mulig holdbarhed. Konstruktionen er bygget op om 40 x 40 mm stålprofiler, og dugen er lavet i Isacryl. Taget er i 520 g/m2 PVC/Polyester med svejsede sammenføjninger. Dette giver et optimalt indeklima og lang holdbarhed i dit Isabella Villa fortelt.  

Isabella Villa fortelte leveres med 2 stk. 74 cm, bagvægs dele, således at åbningen bagtil vil være: 550 = 402 cm, 650 = 502 cm, 750 = 602 cm, 850 = 702 cm, 950 = 802 cm. Derfor kan man køre sin nye eller brugte campingvogn til teltet og derfra igen, uden problemer. Dette er, hvad man kalder slusen. Der medfølger 2 stk. puder, der gør at Isabella Villa lukker helt tæt til din campingvogn. Dette gør også at du kan dit bruge Isabella Villa fortelt, på næsten alle størrelser campingvogne. Der kan dog være behov for speciel tilretning, hvis du har en meget lille campingvogn. Dog er alting muligt. 

Isabella Villa fortelte kan bruges på en dejlig sommerdag på campingpladsen, men også på de kolde dage. Derfor er Isabella Villa opbygget med en optimal taghældning, der søger for at sne ophobning er minimal, samtidig gør udhænget at det ikke falder ned, på vinduerne, hvis der skulle komme en ordentlig snebyge - det gælder selvfølgelig også for regnskyl. Fordelen er at det giver minimal vedligeholdelse. 

Alt efter hvilken størrelse Isabella Villa du vælger kan du selv designe dette. Alt efter størrelse, har man forskellige valgmuligheder, dette kan du se i billedet herunder: 

Alle moduler er samlet med lynlås, hvilket gør opbygning af teltdugen meget simpel også hvis man har en del, som skal udskiftes. Isabella Villa teltene er udviklet i Danmark og

skulle der opstå en defekt, bliver de repareret eller udskiftet fra Vejle.

Det er f.eks. muligt at udvide sin Isabella Villa med en overdækket veranda. Denne kan bygges til i forlængelse af forteltet. Derved får man et overdækket opholds areal, hvor man har læ for både sol, regn, sne og vind.

Du kan bestille Isabella til at opstille dit nye VILLA fortelt - du kan også bestille Isabella til at bygge gulvet 

Ellers kan du se en opsætning af et Isabella Villa her i videoen. 

TARUP CAMPINGCENTER A/S benytter cookies til at forbedre brugeroplevelsen og indsamle statistik omkring brugeradfærd. Når du fortsætter din færd på hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.