Adria campingvogns program 2022

Adria Alpina 2020 campingvognen sigter højt, så højt du kan se til stjerne igennem det store "Sky-light" vindue, og dette er bestemt ikke uden grund. Adria Alpina er den mest standard udstyrede model fra Adria. Alting er standard. ALDE centralvarme, vandbåren gulvvarme, gasbageovn, senge elevation, komplet glasfiber konstruktion og meget meget mere. Tryk på billedet for at se mere om Adria Alpina 2021.

Ny Adora i 2021

Ny Adora i 2021

Adria Adora er Adrias mest solgte campingvogns mærke og Danmarks meste købte campingvogn, og dette er bestemt ikke uden grund. Adora serien har i 2021 gennemgået en komplet make over, hvor den bl.a. har fået bredere indgangsdør, nyt design, både indvendigt og udvendigt og større lastevene. Adora serien fås i, årgang 2021, i 11 forskellige indretninger. Adria Adora modellen bliver lavet i bomstærk glasfiber hele vejen rundt, så du som forbruger undgår "Bilka" buler eller en slem haglskade, når du rejser sydpå. Samtig er campingvognen udstyret med alt, hvad man kan tænke sig, uden man betaler ekstra.

Adria Altea 2021 campingvognen har i programmet hele 10 forskellige indretninger + 2 kampagnevogne, både med enkeltseng, dobbeltsenge, og køjer med dobbeltseng. Det er standard med senge elevation i hovedetgærdet i dobbeltsenge og enkeltsenge. Man kommer heller ikke til at fryse om fødderne i en Adria Altea 2021, da alle modellerne har fået elektrisk gulvvarme som standard. - Tryk på billedet for at se mere om Adria Altea 2021.

Adria udviklede i 2016 en ny campingvogn, der hedder Aviva og som fik en komplet make over i 2017 - i 2021 forsætter denne stil, denne gang er den blot blevet udstyret, med endnu mere, og nu fås denne campingvogn fra. 103.980,- 
Som nyt udstyr i sæson 2021 har Adria Aviva campingvognen fået Bluetooth forstærker og højttalere. Aviva campingvognen er bygget på at den skal være let -Tryk på billedet for at se mere om Adria Aviva 2022.

Adria Action campingvognen har i mange år ligget i top, som bedst sælgende rejsevogn, og det er bestemt ikke uden grund. Man kan få det hele "kogt ned" på 3,6 meter og nu i 4 forskellige indretninger. Opskriften på vognens store succes er lav vægt, overkommelig pris, en gennemtænkt indretning med masser af luft og rummelighed, udstyr. - Tryk på billedet for at se mere om Adria Action 2022.

TARUP CAMPINGCENTER A/S benytter cookies til at forbedre brugeroplevelsen og indsamle statistik omkring brugeradfærd. Når du fortsætter din færd på hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.