KABE Hacienda

Med KABE Hacienda får du ultimativ luksus på hjul. Denne model er blandt de største på markedet, og du kan derfor nyde godt af god plads, når du rejser i den. Her får du det samme udstyr som i Ædelsten-serien plus en masse andet oveni.

KABE Hacienda 2022

KABE Hacienda 2022


 

Frihed og komfort med KABE Hacienda

Hvis du drømmer om en høj grad af frihed og ikke vil gå ned på komfort, så kan du med fordel lade dit valg falde på KABE Hacienda. Med KABE Hacienda får du den sidste nye teknik og en lang række af forskelligt luksusudstyr som standard. Den er større end de fleste andre modeller på markedet og er derfor et godt valg for dig, der sætter pris på god plads.

KABE er førende inden for den teknologiske udvikling i branchen, og det kan du nyde godt af med KABE Hacienda, som er lavet med betjeningspanelet Kabe Smart D, som giver dig mulighed for at styre en række forskellige funktioner. Panelet er yderst brugervenligt og er lavet med et let overskueligt touch screen display.

KABE Hacienda tæller fem forskellige modeller, så der er god mulighed for at finde en, der opfylder dine behov og ønsker.

Kontakt os for mere info om KABE Hacienda

Med KABE Hacienda får du et mobilt sommerhus, og kun fantasien sætter grænser for, hvor turen går hen næste gang. Her får du en hel lille feriebolig på fire hjul, som du kan flytte rundt, som du ønsker det. Hvis du er interesseret i en Kabe Hacienda campingvogn, så er du velkommen til at tage fat i os. Vi har plantegninger liggende, som vi gerne sender dig, ligesom vi også gerne giver dig et uforpligtende tilbud på netop den indretning, du ønsker.

TARUP CAMPINGCENTER A/S benytter cookies til at forbedre brugeroplevelsen og indsamle statistik omkring brugeradfærd. Når du fortsætter din færd på hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.